Sidvyer, senaste månaden

torsdag 26 oktober 2017

Håravfall och dess,,slut??

För egen notis så verkar mitt hår ha kommit på bana LITE igen. Där är någon slags spänst och vilja i det som jag inte haft på 3 år,och det känns underbart att få börja om och odla ut,även om inte det går i samma takt som när man var yngre. 

Jag kommer på mig med att stirra på kvinnor med magisk hårväxt,som är lyckligt ovetandes om hur snabbt det faktiskt kan gå att bli av med allt. Jag var ju en av dem,en av dem som. gnällde över mitt fula hår.  Plötsligt är varje hårstrå numera en individ,en liten förlust om än en normal förlust  och utväxt en positiv grej,inte något man måste bleka skiten ur direkt när den syns.
 Mitt hår har ju aldrig haft en bra kvalitet och kommer nog aldrig att få det,men  det är MIN kvalitet,och jag älskar den plötsligt!
Jag. började med magnesium och efter det avtog håravfallet gradvis till jag nästan kan säga att det är normalt.  Om jag  drar lite lätt i håret vid tinningarna trillar de av som mogen frukt,men det är klassiskt hypo,så jag skiter helt enkelt i att dra i det;) 

Funderar på om jag ska försöka lite lite lätt att ta kalcium igen,men är tveksam till det då jag inte kan göra mig av med det,eller kunde inte innan iaf. ina naglar är HELT normala igen och skivar sig inte alls efter magnesiumtillsatsen,så kanske ska jag bara hålla stumt här. Rapporterar om det i framtiden iaf! 

Inga kommentarer: