Sidvyer, senaste månaden

onsdag 18 oktober 2017

Jubb o sånt!!

Det var längesedan jag lade upp några arbetsbilder (som vanligt) så här följer en del:) Blogger har bestämt sig för att göra mina foton dimmiga,något som är väldigt tråkigt då det tar bort en del från det färdiga resultatet. Vi startar iaf med Olas arm där  vi har en hyllning till hans fru i hjärter dams spelkort på insidan.
  Hartassen,hästskon  fyrklöver mm för tur  och lite annat smått och gott  möter upp underarmen som Elin Lowen gjort!
 Vi är färdiga med Fredriks hyllning till sin pappa som tragiskt gick bort alldeles för tidigt,en man jag tatuerat en hel del i mina tidiga dagar. Det kändes alltså bara helt rätt att  göra sonens arm med då Fick ingen ens ok bild på utsida arm så insidan får duga;)

 Ulrika och jag har försökt få till  en "dejt" sen  över ett år tillbaka men omständigheterna  har gjort att det dröjt   sen bokningsdagen. Äntligen har hon fått sina körsbärsblommor   och fjärilar och jag tvivlar på att det stannar där;)
 När vi gjort Emils båda armar började han fundera på att göra halsen,ett stort steg  som jag inte alltid är ok att medverka till,men vi diskuterade det i 2 år och jag sade att när han hittat ett jobb han trivs med och om det fortfarande är aktuellt så skulle vi köra loss.  Den dagen kom och det var fortfarande högst aktuellt,så vi startade på detta projektet. Första sittningen  blev en rejäl en och snart ska vi avsluta den helt so stay tuned.

 Björn ville göra en tattoo för sin son som inte riktigt ser världen  som andra barn. Han tillverkar små figurer på löpande band som ett sätt att uttrycka sig och en av dessa robotarna gjorde vi med lite kretskort bakom och humle för pappans andra stora passion:öl;)
 Paulinas fladdermus blev färdig med lite hjälp av bedövningskräm. Ibland är man i stöt för att bli tatuerad,ibland inte och det är stor skillnad på den dagsformen. Paulinas förra sittning var mer panik än inte och vi bestämde oss för att bryta och ta det lilla vi hade kvar en sittning senare med lite bedövning. Det gick jättebra ,och nu är den färdig:)
Emil fortsätter på sin AC/DC arm och en gibson  och lite text   från en av deras många låtar:) 
 Vi fortsätter på Malins baksida  ben och sakta men säkert kommer vi framåt. Det är väldigt   smärtsamt på baksidan  av benet och det är inte läge att köra monstersittningar där. Jag älskar att hänga med Malin,så jag kanske omedvetet drar ut på det;)?
 Efter att ha gästat i Stockholm insåg jag att det jag så länge vägrat är nästa steg i utvecklingen så jag  var tvungen att införskaffa mig en iPad pro och börja   rita lite i den . Det är massa svårt i början då papper är min kompis och inte den glatta ytan på en padda,men sakta sakta tar jag mig framåt. Gör fortfarande en snabbskiss på papper som jag sen drar in i paddan och leker med. Det ÄR ju fortfarande att rita,bara inte på papper. Det är något med ett original som ger mig känslan av att det är "äkta" som jag måste släppa lite på, iaf när det gäller tatueringar. Konsten kommer aldrig att vara annat än  original sålänge jag lever;)


Inga kommentarer: