Sidvyer, senaste månaden

tisdag 3 april 2018

Kitty Love

Igår fick vi då hämta hem vår pojke som övernattat 2 nätter på Evidensia i malmö på grund av inflammerad bukspottkörtel.
Det var ca 2,5 år sedan sist och där emellan noll skov så  man kan väl säg att detta är  rätt ok för en 15 år gammal kille;) 
Denna gången när vi hämtade honom var han oändligt mycket mer pigg än han var förra gången och det tog ca 5  sekunder i bilen  sen spann han som en bandtraktor och kelade konstant hela vägen hem! Han var sannerligen glad att få komma hem och han fann sin plats väldigt snabbt  uppe i sängen där han sov hela dagen medans  vi flängde för att få tag på hans medicin  vi fått på e-recept. Problemet var bara att det var röd dag och inte ett apotek öppet efter 14.00 i ystad så Kapten fick flänga tillbaka till Emporia och hämta ut på deras apotek. Det var bara anti illamående som  han VÄGRAR ta så det var lite meningslöst (vägrar ta,han blir illamående av dem;))Jag hade hoppats på lite smärtstillande,men det var det inte. Nu håller vi bara tummarna för vår kille att han piggnar till och inte får ett skov till på några år.

Inga kommentarer: