Sidvyer, senaste månaden

torsdag 25 oktober 2018

Las Vegas 2018 ,the way it went.


Det har tagit ett litet slag att skriva detta inlägget eftersom livet kom ivägen och vår lille påg dog. Förutom det så är det full fart på jobbet och  full fart på min jävla sjukdom dessutom,så det har helt enkelt inte funnits tid.
 NU däremot  finns det lite tid över att berätta om vår vistelse i Vegas! 
Vi började obscent tidigt genom att få sjuts av älskade Marita in till Kastrup. Såklart hade jag bokat en så tidig flight att inte ens kråkorna var  vakna,men jag reser hellre tidigt än sent för att få ut så mye jag kan av dagen!  Lite prosecco och frukost för att markera resans start är obligatiriskt! 
 Det var jag och Kapten,Christine och Johan som skulle ut på detta äventyret,ett äventyr vi bokat i Mars redan och plötsligt var det dax! 
Med ett stopp i München med lite förvirring från mig (jag var liasom reiseleiter och det vet vi sedan Belgrad att det inte är optimalt)  hämtade vi ut och checkade in vårt bagage igen och var sedan redo med en ganska lagom paus  på Münchens flygplats med en flaska prosecco och lite babbel. Flighten till Vegas var en av de sämsta på länge ,med Eurowings.  AC var det enda de var generösa med så vi fick täcka oss med tidningar och de få kläder vi tagit med ombord för att inte frysa häcken av oss. All underhållning som filmer och spel  kostade pengar,wi-fi kostade pengar och all sprit kostade pengar. Inga kuddar el täcken och maten var bara hahahah ja vidrig är det enda ordet jag hittar. Iskallt pumpernickelbröd med plastsmör och nån typ av ostskiva som smakade plast,, Eurowings ska jag ALDRIG flyga med mer.
Väl på hotellet (landade så fint kl 16.00 på eftermiddagen i Vegas i härliga 24 grader och när vi checkade in på hotellet kunde jag dessutom bräscha med repliken " i believe You have a package for me? " ,,en ebayare ville inte skicka till sverige,men väl till Nevada och vilket sammanträffande minsann;)



Lyckligdama77 och hennes William Fuld  Ouijaboard från 1919!
Eftersom man är helt purrig i  huvudet av tidsskillnad och att ha flugit 11 timmar i ett kylskåp är det lika bra att  bara kasta in väskorna i rummet och ge sig ut för att inte attacksomna  och  sen vakna kl 3.00 pigg som fan.Vi gav oss ut mot Kaptens måste,boneless på Hooters,det skabbigaste hotellet på ,eller nästan på Stripen. Vi gick dit för att låte Christine och Johan se så mye som möjligt av galenskapen på Stripen och för att njuta av sommarkvällen.






Hahahah Kapten brukar INTE vara hangry men en enda bild till vid fontänjävelen och det hade smällt!! Vi fick het enkelt skynda oss till  Hooters för att han inte skulle krevera av törst och hunger och manstjurighet . SA till honom att äta på flyget men ICKE,,han var inte hungrig,,,då. Framförhållning är något vi ska ta upp därhemma.

Man ser med en gång vad en kanna öl och  töser i shorts kan göra för en man!!

Maten är faktiskt jäkligt god där i all skräpmats mening och  man kan även äta hälsosamt om man bara ger sig fan på det. Jag och Christine tog  räk och kyckling tacos  och kapten  de starkaste vingarna där fanns,,Att sova alla 4 i ett rum var plötsligt inte så jävla välplanerat,,


Efter det satte vi oss och spelade in säkert 20 minuter innan Johan trillade av jorden med en duns och vi fick gå för att sova!

 Min vana trogen fixade jag kaffe från Starbucks åt oss dagen efter  så man var redo att  möta dagen och TVINGA in kroppen i  en rutin den inte var van vid. 4 stora koppar ordnar den biffen.
 Dag ett eller 2 hur man nu vill se det  åkte vi till Freemont street ,det vi har missat de andra 2 gångerna vi varit där. Old town vegas med en helt annan stämning än strppen och det galet häftiga projektortaket.
Man kan säga att spänningen byggdes upp inför kvällen här. Ca halva av Nevadas elförbrukning KAN gå åt typ här enbart och halva Nevadas freaks finns även under detta taket.

Vi letade upp ett par ställen jag hade  googlat upp som ställen med bra craft drinks och  det var fanimig inte lätt att  karta sig dit utan wi-fi eller nät så vi fick ta en paus i hettan för att få en god mohito  och ett par öl. Jag envisades med att gå åt helt fel håll ,men till mitt försvar var ingen annan skitbra på det heller.


En bra mohito här är inget man ska räkna med. De föredrar helt enkelt en sockerblandning med smak av mynta och sen rom och sodavatten på det,dvs en rätt sötsliskig variant. Därav förskte vi hitta de ra ställena ,men POMMES ,det kan dem utan att blinka! Här som tilltugg till drinkarna ,tryffelpommes med spicy sauce och pamesanost,, gotta love deras onyttigheter,,
Som om anal magnetism är en riktig grej letar Bud Light lastbilarna upp Kapten ofrånkomligen!
I jakt på containerparken som skulle innehålla Oak and Ivy en grym bar  sprang vi på diverse föremål,här tex den mest iögonfallande rapemobilen ever och såklart en Peterbilt,,

Vi vandrade några kilometer i fel riktning,mest för att jag letade efter en containerpark,,fick syn på ett stort öde fält med tomma containers på,,det MÅSTE ju vara containerparken tänkte jag men så fel jag hade,,det var ju fraktcontainrar de menade och helt sonika hade vi gått förbi  den uppenbara  samlingen staplade Containers som hette,,Containerpark,, men när vi väl hittade Oak and Ivy var det en jackpot,,vad jag än kastade i bartenderns  väg kunde han göra och deras egna  påhitt var  magiska dem med!  Baren man rekommenderar,,oak and Ivy alltså.
Det var förbannat asvarmt i solen så jag ställde mig i rabatten och avnjöt min mojito,,frågor på det?
En riktig mojito dessutom,MED myntablad och rörsocker,,helt fint.

Sen att Christine spann loss lite på vad jag gjorde i skuggan och rabatten,det är helt hennes fantasi som jävlas med henne.
 Efter det,enligt mig resans höjdare. 
Jag hade velat åka till Zach Bagans Haunted museum förra  gången vi var i Vegas men det bara blev inte så och när det visade sig ligga så nära Freemont street passade vi på. Jag hade väl inte några större förhoppningar om vad vi skulle få se  och med tanke  på hur lökigt Ghost Adventures är så var där en stor risk att det skulle vara mer som dinosaurielandet i Perstorp,,,så fel jag hade.

 Det började med huset,,the Wengert mansion byggdes 1938 och jag trodde ärligt inte att det fanns så gamla hus  i Vegas,men här var det,dessutom APSTORT inuti,inget man lägger märke till utanpå. 25 av 31 rum skulle vi få titta på . 
 Guiderna var VÄLDIGT proffsiga och pålästa. Jag var väl den enda som ställde frågor av hela gruppen men han kunde svara på alla av dem. Vi väntade en stund på att den förra gruppen skulle passera så vi fick gå in ostört,,
 Där inne fick man inte ta foton,så inga foton merän ett har  jag att visa,men vilken åktur. Dvärgar som hoppar ut ur bokhyllor och skrämmer skiten ur dig,filmsminkade guider som skrämmer skiten ur dig när du minst anar. Artefakter som är helt SJUKA att han faktiskt fått tag på,  bland annat Ed Geins saker,Bob Berdellas  bevismaterial från mordscenen hans hus var ,diverse hemsökta dockor,skelett,BILAR där massvis med folk  dött i,,you name ot. Hela huset är så förbannat vackert inrett med väldigt gamla saker ,genuina grejer,,inga plastskelett,,riktiga grejer. Konst av John Wayne Gacy och Charles Manson,, .En korridor med clowner där  ca var tredje var levandes och skrämde bajsen ur mig,,(nitade en av dem) 
 Ett rum med Dibbuk boxen,om ni sett filmen et ni hur jävla äcklig  den är ,,detta var faktiskt rummet jag  tyckte var obehagligast av dem alla,,
Jag kan VARMT rekommendera detta museumet även om ni inte sett TV serien det är nog troligen det MEST  genuina och välkoordinerade skådespelet jag sett ,någonsin.Du får historia,äkta ,jäkligt obskyra objekt från brottsplatser,en freakshow som är både genuin och rolig,dvärgar,clowner och de fräckaste sminkningarna på länge. 
Köpte en souvernir jag faktiskt kommer att läsa och fick minsann skaka hand Med Zaks mamma,bara det en liten bonus! 
 Efter det var vi allihopa både törstiga och för första gången på länge HUNGRIGA! Jag hade tripadvisrat upp ett sushiställe som skulle vara grymt och ren tur gjorde att de hade 4 platser åt oss när vi dök upp,något vi upptäckte när vi satt där var svårt att åstadkomma! GRYM jävla sushi och USA troget mongostora portioner. Japansk prosecco till det toppade kvällen!! 
Efter det strövade vi mot freemontstreet,,en cirkus på trottoaren kan man utan att skoja säga. Konserter,dricka,streetart och allt mellan himmel och jord var där att avnjuta,och kommer jag hit fler gånger tror jag nog att jag bosätter mig på Freemontområdet hellre än  på strippen!





Ja,,jag stirrar stint på vår sura  kurviga serviris. Frågor?

De stora frusna groggarna de säljer typ överallt är faktiskt jäkligt goda och man får vandra runt med dem vart du än vill ,affärer mm,anything goes i Vegas.
Som sagt,,anything goes i vegas,,,
Efter det satte vi oss och spelade på ett Kasino på strippen där pitbossen tycktes likna någon enl Christine,,jag har fortfarande inte kommit på vem???


Christine och Johan var så sömniga att de gav sig tidigt på kvällen och jag och Kapten tyckte vi var 20 igen och satte oss på Ceacars Palace för den dyraste drinken i univerum,men ja,jag fick min man så pass att jag fick lite Pandora berlocker av honom;)  Jag kan alla di tricksen!
 Här dricker Kapten upp det sista av den absolut dyraste ölen på burk jag någonsin köpt,, sen pratar vi inte mer om det.

Morgonen efter drog vi för att inhandla kaffe och croissant  så att Johan inte  fick morgonhumör och detta är väl det närmaste sportigt vi kom denna semester,,vi tackar Christine för detta!
Vi testade Dennys till frulla denna morgonen eftersom ingen riktigt klarade av en buffe efter gårdagens sushi . Som ni ser tror inte heller Dennys på nyktra morgnar och man kunde köpa en billig grogg innan maten medans man väntade,,såklart??Tillockmed vi har en gräns,,
 iIn nacke var vi detta laget så kajko att jag  varannan minut fick söka stöd på Kapten för att inte tappa det,,Min stubin som i vanliga fall är längre än stadsgränsen, var  så så kort vid detta laget och jag beundrar mina resekamrater som klarade av mig under hela resan,,kan nog ha fräst en gång eller 2,,ber om ursäkt postumt isf.

Hahah Christine som inte riktigt varit i USA innan beställde frukost,,och underskattade portionsstorlekarna GRAVT!  Får ändå säga att hon gjorde en rejäl buckla i maten ,mest för att bevisa att det gick!


Svårt att se på bilderna men pannkakan är som en lagom vinylsingel,tjock och dränkt i glass grädde och sirap,,bra frukost,,ger power.
 Johan gör en Marilyn med något tveksam effekt.  Jag lyckades senare ofrivilligt göra detsamma och visade röven för herrskapet,,även detta ber jag om ursäkt för.
Denna dagen ägnades åt North Las Vegas Outlet,dvs shopping och Cheescake factory. Kapten som i vanliga fall kanske shoppar en liten pinal gick NUTS och rev loss på outletten för en helt ny garderob och dagen försvann snabbt iväg. Vi hade bokat bord på Once och hade tyvärr en tidsgräns att hålla och var tvungna att dra vid 17 tiden,annars hade han nog hållt på än!










Vi åt lunch på Cheescake Factory med och en utmärkt liten starter (mini hette det ,på skinny menyn)  var som en hel måltid för oss svennar! 
Sen väntade vi medans Christine skrikshoppade på Hilfiger,så pass att vi fick lova henne att komma tillbaka  då tidspressen mest gör att man springer i cirklar som en höna utan röv. Det var dax för en taxi hem  till hotellet för att göra oss iordning för Once,,
Björnbröderna verkade helt omedvetet  matcha sina kläder och om Johan odlar mustasch vetefan om jag inte råkar automatpussa honom av rent misstag. Mitt perifera seende är inte vad det varit.

 Strax innan denna korridorbilden togs bröt jag ihopa,,jag har sällan haft så ont som jag hade  denna kvällen och det BULTADE i hjärnan.  Det kvittade hur man  hade huvudet,det var extremt smärtsamt. Ligga ner gjorde det 7 resor värre och tryck var otänkbart,, att inte få sova av smärtan hjälpte mig inte ett skit heller och här  var det nock för mig. Jag visste inte vid detta laget vad det var i nacken som spökade och jag var rejält rädd.  Ipren tog knapp udden av smärtan och jag började bli lite virrig i huvudet . Tanken på akuten i USA skrämde mig värre och medans jag väntade på mailsvar från SOS Länsförsäkringar fick jag helt enkelt bryta ihopa och komma igen.
På med klänningen och torka tårarna och vandra,,det enda som faktiskt gjorde situationen bättre.
Länsförsäkringar svarade aldrig  ,rätt satans besviken på det när man för en gångs skull behövde veta vad man hade för rättigheter. 

 Någonstans inne på the Venetian låg Once,en restaurang jag bokat någon månad i förväg. Det lät förbannat spännande med Peruviansk/asiatisk fusion mat och vi var tvungna att testa. USA:s skräpmat i all ära men de har en hel del grymma restauranger med och de vill jag i största möjliga mån testa när jag är här.


 Det var ett rent helvete att hitta stället eftersom alla hotell är en labyrinth av trevåningsmirakel där du inte ska hitta ut,,det hade ju hjälpt om vi hittade IN,och efter tre rådfrågningar och en karta kom vi så flåsandes till vårt bord.
Maten,,små tapas stora serveringar som man kan välja 3-4 st per person max. Menyn är lite svårförstådd men de hjälper dig med den så bara fråga. Jag startade med en fänkål,nöt ruccola och getost sallad ,cheviche och någon annan rätt och alla var HELT magiska. Inte en enda var äcklig och alla hade en unik smak,vissa vi aldrig testat förr. Tillockmed Kapten var skrikimpad över maten och det är ett ganska säkert femstjärnigt betyg! Drinkarna var även de grymma så här har ni en fantastisk kväll att vänta! Det enda negativa var väl att allt kom på en gång i snabb succession och sen var vi färdiga efter efterrätten,en middag på knappa timmen,,inte direkt det vi klätt upp oss för men det var ändå sjukt bra. Venetian är ju ett lyxhotell så fina kläder passar bara bra här.









Vi vandrade rundor lite där inne tills Christines skoskav helt enkelt inte kunde tillåta henne att gå mer och vi bytte skor vilket resulterade i att hon blev 2 meter lång och lite smått obekväm och vi gick hem för att ta en drink på casinot (gör inte det,,de kan inte för att rädda sina egna liv blanda en drink ,även om de tror att de kan det ) och sen en ganska tidig kväll i säng.


Morgonen därpå var det kaffe,croissant och en jättetidig tur till Battlefield las vegas där  vi var allra första gången vi var i Vegas. Här var jag något sånär trygg i rutinerna och efter en del velande valde vi GI Jane paketet,dvs en pistol och 2 helautomatiska  automatkarbiner. Till det lade jag ett skott med ett 50Kalibrigt sniper gevär,det största jag någonsin har skjutit,kanske möjligtvis det största jag kommer att skjuta,om jag inte tar tag i  stridsvagnskörningen i Prag!!








Johan tog Black ops paketet med lite vapen han inte skjutit förr och han ser ganska nöjd ut med resultatet??

Hur förberedd jag än var så skakade jag ändå som ett asplöv när det var min tur att skjuta,det är ändå dödliga vapen man håller i sina händer och den konstanta övervakningen av en väldigt saklig militär gör det inte lättare. Deras kunnighet och lugn är dock en jävligt trygg närvaro för en som inte är van att umgås kring vapen.









Först sköt vi orginalpaketet och när det var gjort var det dax för båda att skjuta det största odjuret i hallen,,

Man kan inte på bild beskriva vilka vansinniga patroner den laddas med men om jag säger att magasinet ni ser här  är bara nån cm mindre än en bilstereo,,då kanske det trillar på plats .
 Precis innan man skjuter förvarnas alla i lokalen så att ingen blir skrämd av det enorma ljudet den gör,,en helt vansinnig tryckvåg och smäll som får det att svartna även med hörselkåpor. Hade jag varit miljonär hade jag stannat och skjutit flera skott men för 300 kr st får man nöja sig.
Ute på gården sen har de en massa roliga militärfordon som man med all säkerhet  kan få hyra och ta en åktur med,men det vi missade till att börja med är att när man bokar kommer de och hämtar en gratis och släpper även av en gratis med en Hummer  H1,,not bad;)




Det kändes som om Hummerturen var det roligaste på hela eventet och jag vetefan om man kan rulla i Vegas med mer stil? Körd av tvättäkta militär,,epic. De släppte av oss vid Fashion Show Mall då Christine och Johan skulle in och köpa en dräkt till Melvin som inte hade funnits i rätt storlek på outleten och där,,ja där fastnade vi lite!!

Vi hittade Hollister,Abercrombie,Superdry,victorias secret mfl och innan vi visste ordet av hade vi gjort en hel förmiddag där !

Jag hittade en onödig men såååå så rolig strassmask till ett eventuellt photoshoot eller tjejkväll,,ett måste att ha!
Eftermiddagsdrink på  mallets enda vettiga bar och det var happy hour så där fastnade vi också lite;) 
 Vi tog brunch på Mirage och var såklart smockmätta hela dagen efter det. Brunch kostade lite mer än de vanliga frukostarna som jag tror går loss på 20 dollarst men då med obegränsat vin och öl till maten (ja till frukost) och vid brunchen hade de dessutom öppnat upp de resterande diskarna så sushi och kinesik mat var såklart också valmöjligheter,,mest så man inte går därifrån hungrig,,,

 På kvällen/eftermiddagen ville Kapten till Bass Pro butiken som ligger 20 min utanför strippen och eftersom vi släpat med varsin dirndl drog vi dem på oss och hoppade i en taxi. på vägen till taxin insåg vi att  vi hittat den ENDA saken man höjer på ögonbrynen för i Vegas!!!??? Dirndl,, that simple! Du kan stå med nipplecovers i string och fjäderboa och se ut som skit och alla bara accepterar det,du kan vara fat elvis på speed,du kan vara Paul Stanley-teletubbie,men du kan INTE vara klädd i en dirndl,,inte om du inte vill få blickar och hojtande och att folk tror att du ska ta foton med dem,,magiskt och jävligt otippat.
 Bass pro  butiken är nog den största butik inom jakt och fiske jag sett i mitt liv(inte för att jag har varit i särskilt många Jakt och fiske butiker förstås),,lite så det hisnar. Klart man ska ha dammar med monsterfiskar och ANKOR inomhus? Vattenfall,uppstoppade giraffer och annat småvilt,,för att man kan,, givet. Fisken ni skymtar där nere är nog inte under en meter lång,,



Såklart även en inomhus skjutbana  för barnen och oss där man kan öva på sin skill att döda oskyldiga djur när pappa och mamma handlar nnya handeldvapen inför storhelgerna. Good clean family fun!


När Kapten handlat en stadig vinterjacka och jag lite Reaperstarka nötter åt Alex Teske satte vi oss ner på Casinot/baren för att ta lite snacks och se vad just det casinot hade att erbjuda och såklart börjar ju mermaid showen då,,vilken självaktande jakt och fiske butik har inte en sjöljungfru? Jag hade iaf sett till att anställa en illa kvickt så fort  jag öppnat mitt hak!
 Nå  vi satte oss och spelade en variant på 21 vid ett av kortborden och det gick ganska bra. Jag löste ut vinst och joinade killarna i baren igen och lite senare skulle vi gå tillbaka för att ge oss på det ännu en gång,,då fick vi plötsligt inte spela utan leg,,vi visade leg,,nä inte leg,,Pass,,ehh,skulle vi inte vara gamla nog?El är det för att de var allmänt skeptiskt inställda till våra Dirndlar? oavsett sparade vi våra pengar och drog till hotellet.


Väl hemma på hotellet igen bytte vi alla om och Kapten var nog den som var nöjdast med sitt köp,helt klart,,vi har inget  att säga emot där,,stylish as ever!


Så nöjd in fact at tChristine fick kräva tillbaka sin tyllkjol annars hade den åkt med oss hem kan jag tro. Win win för mig förvisso!
Efter lite slappande och ombyte gav vi oss ut för att äta lite sen mat på kvällen på ett  tapasställe inne  på Cosmopolitan hotellet.

Cosmo är hotellet med den största kristallkronan i världen(det är bara vad jag tror men det kan mycket väl stämma) och ett av de mer anonyma ställena mitt på strippen.
Jaleo hette Restaurangen  och det var ännu en tapas style dining expirience som var helt grym .Kanske att de kunde skruvat ner musiken lite så vi kunde höra vår kypare,men skit samma vi kommunicerade med teckenspråk ,det var oavsett himmelskt!

Tomatbrödet var bara kärlek  och jag kommer att sukta efter detta tills jag får det igen,om ever.






Efterrätten fick pressas ner och sen kände vi oss lite utslängda eftersom de stängde ner stället,rätt övertydligt och vi fick  dra oss motvilligt hemåt i 12gradig kyla för att flyta ut på våra illaluktande sängar.


Sista heldagen startade vi ute  på Las vegas Outlet igen så Christine kunde shoppa färdigt på Hilfiger och vi hade oavsett inte hittat ens alla butiker första gången  där, så vi drog en förmiddagsrepa  igen:) Men först,,frulla på the Cheescake Factory,, det är den enda restaurangen där är förutom shakeshack,därav vårt upprepande .



En caecarsallad och en prosecco sen är man redo för att handla lite;)
När vi länsat där åkte vi igen till Fashion Mall för att titta lite där och sen landade vi helt utan att det var tänkt på en cigarrbar alldeles nedanför. Där satt vi och njöt till den sämsta tapasbrickan på resan ,men med god prosecco och en cigarr  funkar det mesta.Bara det. faktum att det var ok att röga inomhus gjorde att vi fick  sitta kvar lite,,


När vi gick till Jaleo  kvällen innan hade vädret som hållt ett stadigt  tag om siffran 24 plötsligt och dramatiskt droppat till 12 jävla grader och snålblåst och det höll i sig de kommande dagarna,typ max 17 grader på dagen och kallt på natten som fan,, jag började längta hem rätt rejält.

Mycket mindre uppklädda satte vi av för sista kvällens måltid,en slabbig burgare som det var önskat av Johan . Tvärs över gatan på Mirage låg LVB burgers och det skulle enl tripadvisor vara ett toppenställe,, jag vet inte vad fan tripadvisor tänkte.


Kan börja med att säga att det INTE var imponerande rent,,mitt bubbelglas var bara,,ja bara vidrigt. Christines såg likadant ut och jag insåg  meningslösheten med att be om ett nytt,det skulle troligen inte bli bättre.


Snacksen innan testade jag inte så de kan jag inte säga något om en Kapten såg nöjd ut!




Burgaren däremot,,den såg ju ut som den skulle och smakerna satt som de skulle men värmen?? Vart fan de stoppat den vet jag inte ,men  det var inte i maten. Pommesen kan man skippa,eller bara ta en på hela bordet ,de kostar 8 dollar och är vrakstora,och iskalla. De drog av dessa från notan  dock ,men hit kommer jag inte igen,,jag vill ha min mat varm och en servitris som åtminstone frågar hur maten är. 


Till efterrätt blev det varsin loaded milkshake och dessa kan de iaf göra! En helt ok milkshake i olika smaker som i sig själva kalorimässigt hade kunnat driva ett mindre lands bnp.



Lite spel på det sen var vi alla helt färdiga för sängen och jävligt nällade att påbörja den långa resan hem.
Vi passade på att kolla på Vulkanen på Mirage innan vi gav oss av till sängarna ,och ja turistiskt,men väl värt en titt!!





 Dagen efter hade vi en del timmar tills vi skulle flyga och slog ihjäl dessa  först på frukost buffen på Bellagio och sen på Ceacars palace och på jakt efter lite presenter till folket som var kattvakter.
 Frukosten på Bellagio är dyr men det kan det vara värt OM man kan äta mycket. Det är en rätt mycket högre klass på maten där och även om drickapaketet kostar 15dollar per person (för alkohol) så var det lätt värt det rent ekonomiskt;) Christine lyckades pressa ner 7 stora mimosa,,det är  valuta för pengarna!!








Inne på Ceacars hittade männen Casa Fuente som även de kan göra skitbra mojitos med RIKTIGA grönsaker i, så  där spenderade vi en liten stund tills det var dax att hämta väskorna på hotellet och ge oss av till McCarran airport.








På vägen ut dumpade vi allt vårt skrammel till en "hemlös" kille med den sötaste mest väl omhändertagna hunden ever och vi fick stanna för att säga hej och lite så,,warms my heart:)

 Edelweiss air var den raka motsatsen till Eurowings och förutom god mat med riktiga bestick och riktiga glas fick man värme ,filtar ,kuddar gratis underhållning och hörlurar och intet att önska när det gällde servicen,tack gode gud. Flighten hem blev alltså en grym förbättring mot ditresan och  tre filmer senare var vi plötsligt i Zürich! Jag passade på att utnyttja de nästan 4 timmarna vi hade  där  med att sova lite då nacken inte tillåtit mig mycket av den varan alls på hela semestern.Knasigt nog så var Zürihs bänkar mer optimalt än hotellsängarna på Best Western.
Så vegas denna gången,,massa nytt om än inte så wild and crazy som man skulle kunna vara där. Jag och Christine funderade på om inte damerna borde ta en resa ner hit för att göra allt det vi  kan så så bra,,dricka bubbel,shopa,spela och gå på stripklubb i en enda  kort men intensiv kavalkad?
Det får bi när jag oh. min kropp glömt bort jetlag,trög mage med alldeles för öppna toalettbås och   stinkande hotellsängar.

Over and out!

Inga kommentarer: