Sidvyer, senaste månaden

onsdag 31 oktober 2018

Drömma kan man ju,,

Drömmen om en ny studio  bleknar ganska snabbt. Heimstaden hade en lokal med liknande hyra, halvkällare, långt från centrum ,ingen egen ingång,50kvm stor. 
Svaren jag får kommer fortfarande som sagt med ca 1-2 veckors mellanrum ,ett litet bevis på hur akut detta behandlas. 

Jag både ogillar och älskar den nuvarande lokalen jag har. Älskar de vackra bågformade fönsterna(som håller på att ruttna och trilla ut) ,älskar stuckaturen i taket, spiraltrappan och kassett dörrarna. Älskar läget och mina grannar är fina.

Jag hatar att dörren blåser upp när det stormar ,och det stormar ganska ofta  de mörka månaderna i Ystad. Även när dörren är stängd är det så kyligt i väntrummet att man inte kan göra mycket med det alls, mer än det jag faktiskt gör nu, bevara grejer.

På vintern är det inte lika mycket problem då värmen ganska frikostigt ökar då, men på sommaren fylls lokalen av en rätt obehaglig doft av mugg och mögel och sopor ,då min enda ventil är ut mot soprummet.Allt detta och mer har jag gnällt om i ett annat inlägg så det går vi inte genom igen.

Mina drömmar för  kommande lokal är väl inte grandiosa men inte heller helt modesta.
Jag skulle vilja ha en riktig kaffeautomat där kunderna kan få vilket kaffe de bara vill,,
Jag vill ha en handikappanpassad lokal  med vatten på alla planen.
 En parkering som ingår hade varit grymt. 
Värme,,värme hade varit grymt.
En fotohörna,,ett väntrum med musik,,ett par gäst stationer där kollegor kan komma och jobba eller tillockmed en partner i studion? Möjlighet att hålla kurset för tatuerare som vill veta mer och hålla små utställningar,,
Ja drömma kan jag iaf.




Inga kommentarer: