Sidvyer, senaste månaden

tisdag 1 januari 2019

Bokningsdag nr 1 2019!

Så,den 5:e januari är det dax för årets första bokningsdag,då jag bokar för januari februari Mars. Vill man ha  senare på året  är detta inte rätt bokningsdag att skriva på,då väntar man till nästa .

Mailar gör ni till eyescreamtattoo@gmail.com eller hoppar in via hemsidan och mailar,alltså INTE på facebook.

Det jag behöver veta är VAD ni vill ha, det är inte nödvändigt att ha en färdig bild men  en ungefärlig beskrivning så jag vet om jag ens KAN göra den. Är det inte min stil berättar jag det och ger er tips på vem som skulle vara bättre på det.

Ska ni ha en coverup MÅSTE ni bifoga en bild på vad det är ni redan har så jag vet om det ens går att göra.

Ska ni ha ett porträtt är det viktigt att bifoga BILD så jag vet om det går att göra.Bilder överhuvudtaget är rätt viktigt om det är något specifikt ni undrar. Många skriver och undrar om jag kan täcka över en tatuering eller göra en specifik tatuering  och bild kommer om det verkar intressant för mig. Eftersom där är ca 30 platser och nästan 200 som skriver så  tvingas jag sålla bort dessa direkt . Bifoga bilder,det stör inte ett dugg:)

VAR ni ska ha det är rätt viktigt. Stor skillnad på hals eller lår;) Detta för att kunna beräkna tidsåtgång och dylikt.

HUR STORT: Också viktigt,även detta för tidsåtgång och om det är möjligt att göra.

Bifoga gärna när ni inte kan(semester el liknande ) så slipper vi onödiga mailande;)  Jag jobbar tisdagar-fredagar 11-17 och lördagar 11-14. Ett mobilnummer uppskattas då mina  mail ofta hamnar i spamfilter.
Har ni inte svarat på ett dygn bokar jag av er igen och lämnar platsen till någon annan och ni är välkomna att försöka igen nästa bokningsdag.



ETT mail per person  annars är det väldigt svårt att hålla reda på alla projekten, och välj gärna ut det projektet du helst vill göra. Har man flera stora projekt i ett mail är det större risk att man står utan tid då det blir väldigt oöverskådligt. Ska ni ha vänskapstatueringar el liknande är det såklart ok med ett mail.

 Snälla maila inte en gång till för att fråga om mailet kommit fram,det blir väääldigt rörigt. 

Jag kopierar ALDRIG någon annans tatuering. Skriver fortfarande inte barnens namn, nummer mm  och hoppar även alla tatueringar som är massproducerade (för er skull)
Det kan låta hårt,men det är för kundens skull då jag anser att alla borde vilja vara något sånär unika i något så permanent som en tatuering och om några hundra tusen redan har exakt samma tatuering är det rätt stor risk att man ångrar den i framtiden,inte för att den är ful men just för att den är dussingjord.

Jag tatuerar INTE under 18 oavsett föräldrarnas tillåtelse.Föräldrarna kan inte ta bort den om man ångrar sig,därför kan de inte ge tillstånd heller.

 Jag tatuerar INTE folk med Hepatit C eller Aids/HIV ,detta för min och min familjs säkerhet.

Det är inte först till kvarn som gäller utan hela dagen har man på sig att maila 00.00 till 00.00 ,alla mail inkomna då tas i beaktning.ALLA får svar dagen efter,är det väldigt många mail kan det ta ytterligare en dag.

Jag tar 5000kr för en halvdag 11-15 och 7500 kr för en hel 11-17. En helarm tar i regel 5-7 heldagar beroende på hur stor personen är,hur mye färg man vill ha,hur detaljerat mm. Tar det mindre tid än en hel  el halv dag kostar det också mindre. Mindre jobb tar jag 1400 i timmen för  och minimumgränsen är 1000 kr.


Jag TROR allt har kommit med här,har ni frågor så bara ställ dem.

Inga kommentarer: