Sidvyer, senaste månaden

onsdag 2 januari 2019

Tillskott,,som gift för ming.

 jahauuu, Jag fick reda på att jag förgiftat mig med tillskott genom min hårmineral analys och följde alla de rekommenderade  tillskotten jag fick nu istället(ja jag vet hur det låter )  med E-vitamin,B6,digest och  zink+vitamin c,,
För att hjälpa binjurarna som allt visar tecken på att vara utmattade om man ska tro de  som förestår den teorin ( rent medicinskt verkar den diagnosen inte finnas) så jag beställde också  Cortrex  ,ett tillskott med naturligt binjurehormon.
Holy Fuck.
Jag blev svinsjuk ,feber,toktrött,dundrande jävla huvudvärk, kraftigt illamående   och svag som en kyckling i kroppen. Sov genom hela julafton  och tänkte att jag skulle bli sjuk,, efter flera dagar av exakt samma sak utan att det riktigt "bröt ut" eller blev bättre    slutade jag med detta tillskottet och allt försvann på 24 H,, Aldrig igen.
Mitt hår faller fortfarande som fan och nu lider jag av hur tunt det blivit,något som  man påminns om var dag.  Det får helt enkelt bli att  bara vänta ut att kroppen gör sig av med koppar och kalcium och hoppas på att allt rätar upp sig.  En sak som HAR Förbättrats är att knogen som gjort så förbannat ont ganska omgående slutade att vara svullen så fort jag slutade med Magnesium  och färgen har också ändrats!  Den är inte helt tillbaka till normalt men jag behöver inga anti inflammatoriska längre och  alla senor som började inflammeras ha redan börjat läka,,vi är på rätt väg;) 

Inga kommentarer: