Sidvyer, senaste månaden

lördag 26 januari 2019

Januari flåsar förbi!Januari flåsade förbi och inte mig emot,det är ofta en månad jag inte alls är förtjust i. Den erbjuder mest transportsträcka till bättre dagar då saker börjar röra på sig igen. Nu kan man mest vänta på att snöstormarna ska börja och,,planera! 
Jag har blivit sugen på att göra lite nya handdukar  fast denna gången med bra förlagor och en större storlek. Tyvärr kostar det så mye att  få dem uppsatta i vävstol(3000 kr st)  så jag har fått be folk om väglednig i fråga om vilka de hade valt. Det blev extremt jämnt mellan  vinge(nr 1)


Bukett (nr2)
 monsterblomma (nr 3)
 och triangel på fjärde plats ,,
 Mandala kan vi skrota helt för den var klart och tydligt inte alls uppskattad och det gav mig en mycket bra vägledning  till vad folk eg vill ha.  Vi får se hur det blir med dessa då det är en hel del pengar att ligga ute med.
 Sen har det jobbats en del såklart,,jag skriver inte så mye om tatueringar längre eftersom Instagram har tagit över detta helt och hållet.  Vi håller på med en  underbart rolig Metallica arm som jag har  jättemycket  kärlek för pgr av att detta även var min musik under uppväxten och jag känner lika mycket för alla albumen som Jacob gör.


 Jag har även sprungit och blivit moderator för Fulltofta Gårdsbryggeri på Instagram,något som är hysteriskt roligt och något som ger många nya ideer och infallsvinklar  till nya etiketter mm.  Jag åker under tiden runt och kvalitets säkrar Fulltoftaölen på systembolagens hyllor,här i Sjöbo där Humlenunna och B-52  åter har kommit in på hyllan! Stora saker är på g för bryggeriet men vi väntar med att meddela tills allt är spikat och klart;)


  Technoviking är tillbaka för att fortsätta på sina underarmar  och händer och  jag kan inte låta bli att läga upp detta fotot,det blev bara för skönt!
Jessica har en del roliga ideer om vart hon vill ha sina tatueringar och denna på innsida knä var mycket rolig att få sätta dit!

 Sen är vi äntligen färdiga med Stephens Matarm! Stephen är kock och en mycket duktig sådan,så såklart måste han ha en matarm med alla  favoritingredienserna, lite koordinater och  annat smått och gott. Det fick bli en delvis cover av  palmen med en ö undertill som stack ut och mest såg ut som en  tolle. Det fick bli en mussla  och sen fick palmen  vara kvar som ett minne av svunna tider :)  Som vanligt är det en stor sorg att lämna en arm och en kund  när man spenderat ett gott  kvarts år med dem , 6 timmar åt gången, sen ska man plötsligt aldrig mer samtala igen. Så är det med varenda arm jag gör  och det blir aldrig lättare ,men alltid lika roligt undr resans gång!
Inga kommentarer: