Sidvyer, senaste månaden

fredag 5 juli 2013

Anonym igen,,,

Har tagit det exekutiva beslutet att inte publicera fler anonyma kommentarer med kritiskt/negativt innehåll om personen i fråga inte kan vara stor nog att faktiskt identifiera sig. Det verkar vara så lätt att sitta bakom en datorskärm och säga saker om folk när man inte behöver skriva sitt namn OCH en länk till sin egen facebookprofil/blogg/instagram eller vad som som visar vem den personen är.
Det spelar ingen roll att man virar in kritiken i fina ord eller varvar med beröm,speciellt inte när det gäller tatueringar.  En tattoo sitter fast på kroppen för all framtid,och om någon annan inte gillar den,TITTA BORT!!! Titta bort eller rannsaka digsjälva? Är allt ditt perfekt och toppen? Oftast inte faktiskt,och med den insikten kan man komma långt. Nej,det handlar inte om att jag inte kan ta kritik för mitt jobb,det handlar om att tänka sig för lite och fundera på om du verkligen måste racka ner på min kund som är väldigt glad för just det jobbet och som ska leva med det för all framtid.
Konstruktiv kritik som: du använder för starka färger,du borde studa djup i bilder mer eller liknande,,det är stor skillnad.
Gillar du inte storleken eller placingen på en tattoo på någon annan,,,ja titta bort då,och var lugn för att du aldrig kommer att bli tvingad att bli tatuerad hos mig:)

Inga kommentarer: