Sidvyer, senaste månaden

söndag 14 juli 2013

Spontanpicknick

Blir så förbannad på  migsjälva att jag aldrig verkar göra allt det jag faktiskt kan göra nere vid havet,dvs det som folk packar in ungar hungar vagnar,kylväskor,kikare badringar och diverse annat i bilen för,kör tiotals mil och sen gör en dag av?
Jag bor 30 steg från stranden(ok jag underdriver 80 måste jag nog ta) så varför sitta framför TVn när man kan sitta vid havet?
 För det första brukar mitt svar vara att det blåser så förbannat vid havet,men då får man se till att hitta lä helt enkelt,hålla käften och försöka hitta det alla andra finner vid strandkanten.
 Tvångsnjuter. Det GÅR dock att hita en del att glädjas över i blåsten och det är bland annat illern som tycks bo i vågbrytaren,där han har sitt högkvarter. Därifrån skickar utgår han från när han ska utföra diverse räder såsom stjäla kråkägg och sinna 100 meter. Jo Illrar simmar,jag har det på film. Inte fan trodde jag att de små kunde det,men rätt så flinkt dessutom ska det tilläggas!

 Vår picknik bestod av sjukt guttig mat från Lisas,marinerade champignoner, currykyckling med bacon och ananas,lax med pepparrot och philadelfia,fransk bondost,spareribs  och en potatiskaka med västerbotten och  timjan. MAgiskt.

 Lite rosé på det gör det så mycket lättare att njuta av havet och lite senare bryta benen av sig när nästlar sig bort från stenarna!
 Som hämnd för stockholms blodbad tvingade vi ut Dansken på minigolf efter vår middag,och upprättelse är väl inte det rätta ordet jag vill använda,men något slags förlust för danmark kan ha tagit plats,,,så även för de svenska suffragetterna,men det tar vi inte upp i denna bloggen då den inte handlar och kvinnors rättigheter vid bangolf.





 Vi skulle ta en piffig bild på luderskodan,och i samma sekund dök det från ingenstans upp en jävligt hemlig fotograf med det största objektivet någon av oss någonsin skådat! Jag vill passa på att säga tille r som bor i Kåseberga:stå inte nakna i sovrumsfönstrena,,det syns från Strandbaden. Thats all.

 Skämt å sido vill ni se vad man åstadkommer med detta monsterobjektivet hoppar ni in på  frilantz.se och kollar hans bilder:)

1 kommentar:

Marita sa...

Älskar havet och stranden...... litta drygt med all sand bara. Men om ungarna inte sprätter omkring och gräver längre bort så funkar det ju:) Underbart att ha så nära så man kan promenera ner och sitta och mysa med mannen....på sommaren iallafall. Vintern inte lika mysigt ...med havet alltså... mannen är alltid mysig :)