Sidvyer, senaste månaden

onsdag 29 december 2010

iPhone the fortsättning!

Idag tog jag md mig Kapten till OnOff för att verkligen säga åt dem att det är DERAS ansvar att ta tillbaka telefonen eftersom den faktiskt inte funkade vid ankomst.

Killen vi fick idag fick alltså kolla igenom proceduren på apples hemsida för att fatta att det INTE funkar så med olåst lur.

Han mepplade rundor och gick till lagret. Tillslut kom han ut och berättade att den faller under DOA,dvs Dead On Arrival(de älskar sina förkortningar)Jag skulle få en ny lur men problemet var att de inte hade några hemma. Detta hade jag räknat med.

Killen försvinner till lagret igen och efter en lång stund kommer han tillbaka med ett papper med en handskriven www adress på och säger att vi får gå in där.

Helt plötsligt fick jag ingen ny telefon.

JAG ska skicka in min lur till auktoriserad verkstad(hemsidan listade 2 ställen i stockholm)OnOff VÄGRAR att ens ta i den!!!!! DE SKA skicka skiten till reparatör INTE jag!!!!! Jag får betala en massa mer i rekommenderade brev för att de inte säljer en fungerande produkt!!!!!! Killen böjar svamla om att de inte får sälja iPad osv,och allt slutade  i princip med att "köper du Apple får du skylla digsjälva"

SÄLJ INTE APPLE DÅ!!!!!!!!

Detta är INTE över än och ilsk som  fan är jag!!!!

Inga kommentarer: