Sidvyer, senaste månaden

söndag 24 april 2011

Åbergs,lite hemliga choklad och Hammenhögs!

Lite happenings som halkade efter!
Vi fick bokat bord på det bästaste Hammenhögs gästgifveri,och trots att hela salen var fullsatt med bort om 10-16 pers så lyckades teamet få ut maten i god tid,inte stressat ,inte långsamt,och vilken mat sen!!
Syrranmonstert beställde en entrecote och det kan vara den perfektaste köttbiten jag ätit i hela mitt liv. Vet inte mer vad jag ska säga,,nästa gång blir det bara entrecote där,,,2 tillockmed!! The köttbiten fabulös!
 Och jag fick lamm! Gott som fan det med,med en lammkorv som får en att smälta:)
Sen fick jag då lite presenter igår,bland annat av Spindelmannen och Helén ,lite limited edition choklad som inte kommigt ut än och BÅDA får MVG av mig,,speciellt blueberry sensation,,den blir man glad bara av att glo på!

Och sist men inte minst svängde jag inom Åbergs Handelsträdgård alldeles i närheten av där vi bor,och hitade en massa fantastiska plantor med mera,något som får utforskas mer en dag. I övrigt var själva helheten lite skabbigt men otroligt hjärtligt och det är ju trots allt plantorna som räknas,och dem såg ut att vara mer än fine:)Där kan ni äta lite gott på fiket ,mat som kryddats med egna kryddor och rabarberpaj/kaka som görs på plats,,,very fine:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Å sen så bor ju ja 100m från trägåren....glöm ente d!
Lungan