Sidvyer, senaste månaden

söndag 10 april 2011

En spyfärdig morgon på McDonalds

Nä,inte för att jag åt McDonalds,utan för det jag läste i Sydsvenskan söndag. Ett reportage om någon som kallar sig Kakan Hermansson,tydligen en komedienn av något slag.
En feminist som tycker att vi ska resa oss upp mot kvinnohatet och bantning? Vilket JÄVLA kvinnohat!!??? Att varenda en som inte pallar att sluta äta skit blir feminister och skriker från bergets topp "kvinnor ska ha former" är enormt irriterande. Former ja,men inte 3 extra tuttar på ryggen,,det är inte HÄLSOSAMT. Skit i idealen i några minuter och se till hur fan du mår?
Vidare står det då att hon tatuerar lite hemma i sin lägenhet efter att hon köpt en maskin på blocket. Bra där. Tack.  Hon skriver in S.C.U.M på sin lillasyster,,som då betyder "Society for cutting up men". Wow. (undrar om deras egen pappa också ska falla under den kategorien?)Har ni någonsin hört om någon mansorganisation som heter "Slakta brudjävlarna"? Nä det hade blivet ett helvetes liv!!!!!
Vakna upp och VÄX upp,,,i Sverige är det inte alls svårt att vara kvinna,det är helt jävla bra tillockmed,och med det sagt så vill jag även säga att var och en till sitt,men jag blir fortfarande förvånad när dessa åsikterna behandlas som något jävla regalt,något vi borde säga oftare och premiera? Sverige är förfan snart så ojämlikt på andra hållet att killar tvingas bli gravida för att feministerna inte ska skita ihjäl sig av ilska.
Kvotering är bra?
näääääääää,,,
Har de någonsin funderat på möjligheten att i vissa jobb och kategorier är män bättre på det dem gör än kvinnor och DÄRFÖR  finns det ojämnheter i könsfördelningen?
Antagligen inte.

3 kommentarer:

stefan sa...

de e dax att lämna plats till kvinnorna inom bl.a sopåkning,gruvarbete,anläggning bergborrning,stenhuggning! eller nä visst fan! de e ju inga chefsjobb..

Anonym sa...

Där sa du sanningen!

Sköld sa...

Bra där! Arga kvinnor gillar fisting!