Sidvyer, senaste månaden

torsdag 18 april 2013

Jag trillar bakom!

Det kom någon slags order om att jag skulle blogga,och ibland är det  bara så att man inte har lust. Livet kommer ivägen,man känner sig inte alltid pepp och så blir det tyst här,för jag vägrar skriva tradit vardagstrams som "var ute och gick" eller " nu ska det lagas mat till älsklingen sen är det fredagsmys" eller liknande. Sådant står en ändå upp i halsen efter facebook.
Vi startade på Malins revben i tisdags och det var minsann en pers för denna lilla lilla människa. Vi fortsätter snart på den så stay tuned:)
Sen undkommer jag aldrig mera Filip och hans matarm;)  INte för att jag vill det heller ,och nu börjar sketed med att bygga ihopa den med det gamla han har på överarmen. En tupp är ett måste i gastriska sammanhang,det bestämmer jag,och även en citrus på armbågen . Fick så kassa bilder IGEN eftersom bedövningssprayen ruggar upp huden så enormt på Filip,men det kommer. Om inget annat så spring in och kolla på den live på Bastard i Malmö:)
Jag fick chansen att vara provdocka för Davids nya satsning på akupunktur på Breeze Fitness,och jag tar det med hull och hår! Kan det hjälpa mig på något sätt så står jag ut med det. Nålarna i armbågarna är lugna puckar trots att denna är hela vägen in till handtaget,men de han sätter i knogarna runt tummar och stortår är verkligen inte riliga. Det handlar om en halv minut ungefär vad det tar att sätta skiten,sen ligger man bara där en halvtimme och ser dum ut med nålar i fötter och händer,sen är det över. Vi ska se vad detta medför:) Änsålänge har jag bara blivit sämre,men naturkurer har oftast den effekten,så jag kör genom det och ser sen vad det ger!

1 kommentar:

Vera sa...

fint! Nålen..not so much! ;)