Sidvyer, senaste månaden

måndag 13 maj 2013

Eyescreamtattoo,,förvandlingen.

Vissa dagar blir jag rastlösare än andra och rastlösheten fyller mig till bredden av vad jag kan ta. Satt här hemma just och funderade  på vad FAAAN jag ska göra ,och scrollade bland bilderna i mitt biblotek. 
Jag hittade bilderna på studion när jag tog över den och skicket den var i, och mös faktiskt ner lite när jag tänkte på hur snabbt det gick och hur långt jag kommigt.
Under 7 lager av tapet och himpavimpa spackel (tror tillockmed jag stötte på tandkräm) hittade jag en dansande jävel med kuken i hand PÅ en skateboard,very happy och annat smått och gott;) Väggarna var så trasiga av borrhål att jag trodde någon gått loss med en AK4 därinne.

 Bredspackel över hela alltet efter flera veckor av att ånga ner tapeter (tackar FMgraphics för lånet av ångmaskinerna!)slipa väggarna med giraffen,som efter en bit fattade eld:/sen fick jag ha hjälp att måla dem,allt detta samtidigt som jag jobbade på folk i annan lokal.
Golvet lade min underbare vän Sköldkörteln (en miljon tack) och Kjellemördare drog elen åt mig(något han inte var ombedd att göra,men vips så var det gjort)
 Även tapetseringen gjorde skölden åt mig och även det tackar vi så jävla mycket för!!
 Papi var med varje steg lilla tösen;)
 Toaletten var vidrig så den gjorde vi om akut.Jag tackar Frugan för att du så jävla proffsigt lade golv och kaklade väggar!!Tackar Anders för att du kom på dina kvällar (med Leo som hjälp) och satte om handfat och annat!!
 December 2008 står det på detta fotot,och jag blir lite spak när jag inser att det faktiskt är så längesedan detta hände,det känns som igår!
 Om man kollar på lokalen på bilden undertill är den dessutom ren och fin där jämfört med avd jag möttes av nr jag tog över! Bajs smetat på väggarna,godis halvtuggat inspottat i hörnor eller upp e på skåp,någon slags olja kokt i köket som lagt sig som en film över ALLT och klistrade ner allt,endast kaustiksoda tog detta. Räcket som skulle vara vitt på trappan ner till källaren var brunt av skit. Madrasser och annat ni inte vill veta låg i källaren och då hade ändå hyresvärden röjt undan en del av det värsta innan jag tog över!
Vill passa på att tacka Sköld som körde ändlöst med sopor till tippen och hyrde släp och allt för detta. Vart FAN hade jag varit utan mina vänner??????
 Där var hål i glasdörren när jag kom dit,men det var inget  de förra ägarna tyckte var ett problem,där var ju galler för den ,och det var ju inte DEM som haft sönder den,varför skulle de då  fixa det? Nä minsann.
Numera har jag en hel och ren studio men ett vackert fönster utåt(tack vare FMgraphics),underbara kunder och en massa massa mer bra grejer!
NU DÅÅÅÅ!!!???

1 kommentar:

frugan sa...

Nähä???vaaar det såååå illa? jisses. :-/ fint blev det :-)