Sidvyer, senaste månaden

måndag 4 augusti 2014

Ett låååångt inlägg med de underbaraste av vänner

Lördagen kom snabbt och obarmhärtigt och jag hann knappt med från det att jag avslutat jobb till vi satt på bryggeriet allihopa. Vissa av oss satt ,andra med mer bokstavskombinationer  sysslade med ryska posten genom fönstersmygarna. 

När vi shopade i Totsdags hittade jag en fantastisk klänning  där den enda haken var att ingen xs fanns. Med ett glas vin i kroppen tänker man alltid "WTF" och köper den. När jag monterade på den inser jag i nykter blekhet att den knappt håller inne kuporna:/ Detta blev lite kvällens tema alltså.

THE Shield har varit hos barberaren i Malmö och snyggat till sig,och DAMN vad bra det blev! Mycket mindre skogshuggare och enbart  gentleman på resa ,,oh yess!
Maten på bryggeriet var som vanligt väldigt underbar, en ärtpure med potatischips och äpple till förrätt och en ryggbiff grillad till perfektion  på krispig salladsbädd/grillade succhini. Magiskt.
Servisen däremot var inte på något vänster vad man skulle kunna förvänta sig. Vi kände oss alla mest ivägen för henne,och ja vi är nog ett brokigt gäng med massa olika önskemål,men vi snålar fan aldrig och försöker man bara är vi 100% nöjda.  När vi var färdigätna och ville beställa mer var det inte populärt,däremot när vi ville få in notan kom den fortare än kvickt med drickan vi väntade och väntade på som en eftertanke till den. Gillar inte att bli ivägschasad.
Dennis tog Aborren som även den såg både rejäl och spektakulär ut!
Nå,vi låter sällan den buttra servicen tråka ner oss,och vi anlägger bästa oxfordansiktena för att matcha stämningen. Frauntz är likgiltig.


Som omväxling tänkte jag inte skriva mycket  utan bara låta djupet i bilderna prata för sigsjälv,,,

När jag spanade igenom fotona från kvällen såg det mer ut som ett swingersmöte än en middag,lite beroende från vilken vinkel du ser det.  Min egen oskyldiga vinkel,,,
Veras selfie vinkel,,,ser mycket värre ut.
Kameran vandrar som alltid rundor i allas händer och jag samlade lite bilder som jag tyckte var en intressant ifallsvinkel,,antingen Virus eller Grelbers,, men finn ett fel.
Sen kom Cissel från jobb och allt lugnade plötsligt ner sig,,,,not.


Fritidsgruppen samlade sig snabbt eftersom servitrisen inte längre ville  servera oss (kändes det som),och drog ner till Miami Garden (Sjögrens veranda för de som undrar) och jag och kapten  åkte hem för en lite tidigare kväll. Chefen hade feber och magont och närvarade inte denna kvällen.(note to self)
Det pratades lite löst på lördagen att strandbaden var öppet för invation och så blev det faktiskt. Väderleksrapporten sade 28 grader och det finns inte mycket annat man kan göra en sådan dag merän att jäsa loss i vattnet:) Ingen av oss har faktiskt fått en svensk stranddag på länge,för vissa var det flera år sedan!
 Vi myllrade ner till stranden till barnens eviga glädje, med dricka och finglas och allt.
Vi kan numera rapportera/konstatera att Riedelglas inte på något sätt funkar på stranden. De reagerade starkt på att  ens sättas ner i sanden och vi knäckte 2(!!)illa kvickt!

 Här någonstans var det som kameran också gav upp och det ska förklara resten av kvällens något suddiga foton. Tydligen hör objektiv och sand inte ihopa,,vem hade kunnat ana? Nå,har den överlevt Malaga och 4-hjulingsäventyret så lär den överleva detta. Partykameran will survive.
 Efter det blev det  korvagrillning och "lite" mat som vanligt! Det fick bli den lite lättare varianten eftersom köket i stugan inte är så jättestort,så pastasallad,tsatziki och korv med en miljon tillbehör utgjorde kvällens middag:)

 Det blir mycket den osminkade sanningen på bloggen idag,bilder jag inte gärna ser migsjälv på,men jag får ta den smällen ,det är liksom så det ser ut tyvärr och det finns inget man kan göra åt det.

 Indobrädan åkte fram och barn som vuxna fick testa med hjälp. Tänk att Virus inte var så sjukt intresserad av den mer;)? Man har ju trots allt 2 handleder.


 Ett kvällsdopp från  bryggan var en dånande succe. Lite kallar vid bryggan än vid stranden,men däremot MAGISKA vågor som kom från ingenstans och gjorde barnens badkväll lyrisk;) De vuxnas också för den delen,de var stora nog att skrämma de riktigt stora karlarna.
 Efter det var det minigolf som gällde, och lagsporten var ett faktum! Resultatet flöt in i den varma sommarnatten och tillslut var alla vuxna som barn nöjda med den långa dagen,lagom till åskan rullade in och vaggade  mig och kapten till sömns:)

Inga kommentarer: