Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 augusti 2014

Samlat ifrån veckan!

Samlade insatser från  lite mer än ne vecka kommer här!
Imelda som inte skulle ha tatueringar överhuvudtaget har nu plötsligt en gigantisk på ryggen;) Jag fick en vision och Malin nappade och så enkelt kan det vara ibland. När det känns rätt  är det bara att köra:)
Malin vill inte ha för mycket färg så vi körde blomman i väldigt jordiga toner,för skuggat hade blivit tråkigt ( i min värld);)


 Sen kom fröken Ward tillbaka och fortsatte på sin helarm. Som vanligt har blogger fullständigt fuckat upp färgerna där gult och grönt  ser superskitigt och hemskt ut,,,vet faktiskt inte vad jag ska göra åt detta hemska fenomen,känns lite sådär att ha en fotoblogg där fotona ser för jäkliga ut:/
 Jag fick förfrågan om jag kunde göra en backdrop åt Bad Barber till deras spelning den 19:de  augusti på Gustavscenen  ,Malmöfestivalen!  En galen Sam elliot retrostyle fick bli grunden till detta ,och det ska bli roligt att se om det funkar till festivalen,uppdaterar!
 Sen var det Maja! Vilken omgång! Maja förklarar lika bra som SJ fungerar och efter jag ritat den finaste hetsen jag kunde sade Maja,,,nä.
Jag blev lite smått ilsken(barnslig) och spände bågen en gång till och fick fram en ponny istället för en ståtlig häst,och DEN dög minsann;) Vill inte erkänna såhär i efterhand att hon kanske hade lite minirätt  ;)


1 kommentar:

Marita sa...

Malin och Maja - satan va fina. Malins blir jag litta avis på :)