Sidvyer, senaste månaden

onsdag 11 mars 2015

Ja tatueringar och konst också!

Jaha! Sen när handade inte denna bloggen om gnäll eller helgaktiviteter?? döllet av mig,och såklart ska det bloggas lite om tatueringar och lite veckans konst mm.
Kråkfåglar,,är de inte de bästa som finns? Älskar att glo på dem när de stuffar rundor ute på fälten och betar och glänser,,det är en ren fröjd. Har ni tänkt på att när de puffar upp sig ser det ut som om de har de största kogetrosorna  på sig ever!

 Vi kämpar på ed Annes arm ,hon är stenhård på att sitta så denna armen har gått rekordsnabbt känns det som! Reparerat lite gamla blomster på underarmen och nästa gång är det till att fylla små tomrum,sen är den FÄRDIG!
 Emma samlar på lite rockabillytattoos och ingen jänkebilsåkare är komplett utan en mikrofon;)
Ursäktar det dåliga fotot ,men här har jag reparerat mitt eget jobb (2 fjärilar i enbart färgade linjer som såg lite trötta ut 5-6 år senare)  och nu är där lite mer umf i dem:)
 Sen ville Michaela och Thomas ha varsin ros på handen ,en rätt fin kärleksförklaring som inte är lika absolut som ett namn.
 Ett hjärta med ritverktyg i,och det står exakt för vad det verkar stå för,Fredriks kärlek till sitt konstnärsskap! Färdig nästa gång!
 Mer kråka!
 Och än en gång sabbar blogger  färgerna på ett foto.Emils arm är då inte neongrön  och urtvättad gul,men det kan jag sitta och säga om och om igen ,det  kommer ändå att se så ut. Nå,vi fortsätter på Marvelarmen som bara den,och nu är överarmen färdig ,en liten underarm till och bakgrund på det sen är vi färdiga,,,men det dröjer Emil,,än har vi många härliga timmar på oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Stina, where are you? I hope all is good. Missing your updates! Simon