Sidvyer, senaste månaden

torsdag 5 mars 2015

SEGER!!!!!!!!!!!

Väntrum väntrum,,,
Idag träffade jag min  original gynekolog i Simrishamn igen,en ytterst bra man som är sådär "normal" ,pratar MED dig,inte över dig.
Jag lade fram mitt allt,,paniken över att kissa på sig,att det börjar bli trångt i magen,svårt med mat,svårt med toa,smärtor,svårt att sova,håravfall ,biverkningar av mediciner ovanpå alla de jag redan tar, egenföretagarbiten,de återkommande problemen,mm mm.
 Jag lade även fram att efter så många operationer på ett o samma organ  skulle eventuellt foster (som är väldigt far fetched i detta läget ) inte kunna bäras full termin pgr av ärrvävnad och stel livmoder  och födas förtidigt med alla komplikationer det innebär.

SEGER!!
Dr. Mats satte upp mig för op efter påsk,och jag gick med på att gå på Esmya tills dess men att jag slutar vid biverkningar.
Win win
Jag fick även reda på att läkaren som skulle operera mig i Kristianstad själv fått barn senare i livet och är därför väldigt emot att ta bort livmodern helt. Såklart speglar läkarens egna värderingar besluten hon tar om andras kroppar,men man kan kanske ta sig 5 minuter att prata om det,,men det har de inte tid med.
Vill påpeka att jag värderar att det säkra före det osäkra  tas som regel,och att det  var en bra värdering,bara inte en som gäller mig o mitt liv.


7 kommentarer:

Marita sa...

Ååååå såååååå glad för din skull!

Maria sa...

Grattis!

Nova sa...

Va skönt att du fick en tid till op.

Linda sa...

Fasen vad skönt att det äntligen blir av! =D
Även om det är fruktansvärt tråkigt att det blivit så här så är det ändå skönt att någon äntligen lyssnar på vad DU vill!
Stort lycka till!

Helen Fröderberg sa...

Äntligen! :)

persbo sa...

Grattis till segern. Kram Anette

Anonym sa...

Stort grattis! Hoppas du kryar på dig!!

(Ang. dr så tyckte jag inte alls om Mats. Han var totalt nonchalant när jag ville diskutera p-piller och slängde till mig en broschyr om spiral, innan har for ut genom dörren igen.)