Sidvyer, senaste månaden

torsdag 23 april 2015

Att döda gammal konst och sitta 14 timmar.

Vi fortsätter återhämtningen med en ny vecka av jobb konst och lite matförgiftning.
Det är inte första gången jag blir askass av sushi ,men att få detta nu,,,hahah ja  bara BRING IT ON!!!!  Startade  gårdagen med att vakna så yr att jag höll på att drula omkring när jag hämtade vårt morgonkaffe,och feberkänslan dök upp like längre fram på dagen. Det var nästan som om jag visste att jag skulle bli kass för jag hade lämnat denna dagen tom.
Inatt vaknade jag med världens magont,och kombinera detta med att ha dragit 2  stycken 14 timmars  dagar i studion ( Anuset har skurit så jag  har ingen egen bil och måste snällt vänta på Kapten för att komma hem)
Det tar fortfarande lite för hårt att sitta/stå en hel dag,där är nästan mer smärtor nu än det var direkt efter operationen,och det tröttar mer än man kan tro.
Det positiva är att man har tid att sammanställa massa  konst,fernissa dem,måla kanter ,göra mer konst måla ÖVER gammal konst,,( ja är man en canvas i min närhet har man inte en chans om man inte ser ut som man ska) Så tavlan härunder dog i helgen under ett fett lager vitt,,,
Uggletrumpeten fick en ockrakant och ett rejält lager fernissa
 Sen blev fjärilsgitarren färdig,röda kanter  på den och sydda detaljer på gitarrhuvudet.

Sen fick Marilyn en ny inramning,med lite adderad text:)

Inga kommentarer: