Sidvyer, senaste månaden

onsdag 20 januari 2016

Inte en hel örn och trollsländeklockan

Sanna ,som vann coveruptävlingen , återvände för mer tatueringar ,lite för att smycka sina armar som har varit trasiga av självskadebeteende ,men inte helt täcka ärren heller. Att skära sig är en djupt personlig grej och något man inte alltid vill glömma helt,det är trots allt en viktig period i livet,och en period man dessutom tagit sig genom,något man inte alltid kan vara helt hundra på.
Den Sanna jag träffade denna gången var en mycket mjukare,jämnare,roligare människa som var mer i harmoni med allt som händer runt henne,en totalt förändrad människa från den ängsliga oroliga skakiga lilla tjej jag mötte de 2 första gångerna.
Det gläder mig enormt att få se denna förändringen hos folk då jag så väl vet att inte alla lyckas ta sig ur skiten,och att det kan följa en hela livet. 
Ser fram emot en fortsättning på denna armen:)
 Tina kom för en fortsättning på rosen och vingarna vi gjorde för att tag sedan och ordern var MER FÄRG,,så det fick hon;)
 Och Tommy skulle egentlligen ha ett par vita liljor,men i sista minuten ändrade han sig och då är det bara att plocka fram pennorna och börja frihanda. Där satt redann en relativt gräslig fjäder med en fågelfot ("hade du inte råd med hela örnen" tattoon) och den skulle täckas,och om jag får lov att fortsätta kommer detta  att bli en cover till på en halv eller helarm:)

Inga kommentarer: