Sidvyer, senaste månaden

lördag 28 januari 2017

Lite jobb den gångna tiden :)

 Som tiden flyger förbi!! Det är full jävla rulle med att loppa och tradera plus jobb plus att man ska vara social;) Vi har varit en sväng förbi Kagami med som jag inte hunnit recencera här men det kommer så fort jag får två sek över att skriva;)
Thomas fick en korp på benet ,en av de (enligt min obetydliga mening) svåraste fåglarna att göra. Det är så mycket svart och det är en himla avvägning var och när man ska göra dem enbart svarta eller blanda i färg.Jag blandar såklart i färg då skuggat inte är min starka sida:)


 Sen fick jag göra en GRYMME Stormtrooperghjälm på en riktigt entusiastisk Kristoffer som enligt egen utsago stalkat mig i några år;)    ÄLSKAR verkligen de lite mer grafiska rakt på motiven,,tydligen har min hjärna svårt att titta på saker från trekvarts,jag har mer Southpark synen:från sidan eller framifrån! Nå,,det funkar;)
 Underbara Marina kom och fick ett litet mönster på revbenen och det var en härlig dag av samtal. Det ger en så satans mycket att få jämföra sin egen verklighet mot andras ,det får en att inse att man inte på långa vägar är ensam om de små vardagsbergen man tycker är så höga.
 Vi doodlade lite på Tobbes hand ,mer som ett utbygge av arm än en separat handtatuering.
 Jeanette fick en fåååågel och lite piff runt och även denna dagen var grymt djup och underbar att få vara med om. Ja jag låter som en trasig skiva,men den kala sanningen är att om jag dör imorgon kommer jag inte att känna att jag missat  en enda viktig konversation i mitt liv. Jag får så mycket av de människorna jag spenderar några timmar med ,och jag hoppas att jag ger en del också,inte bara en tatuering utan något  tänkvärt att ta med sig hem med.  Försöker iaf tänka på det var dag att ge,inte bara ta.
Theres Sjögran,the one and only ,grym landslagsspelare och grym människa kom och startadde sin underarm. Maken till ödmjuk och genuin människa får man leta efter och jag ser fram emot nästa sittning då det sker en massa mer på denna armen,och jag får prata med henne igen.

 Kapten och jag kämpar vidare på armen. Denna gången fylldes hans kaptenstripes och nästa gång är det insida överarm och axel,,sen är det ARMHÅLA:/!!!!!
 Adam har redan porträtt på sin Strössel och såklart måste han ha på Knast med då. Universums suraste katt ,om än med rätt  tight över den mållinjen med Katt som innehar ungefär samma titel.
 Jag fick fortsätta på Magnus revben,eller egentligen bara göra revbenet helt enkelt,men det känns som en fortsättning på hans arm då de smälter ihopa så så bra.


 Så till mina egna fotnoter (detta är trots allt en digital dagbok,smått modererad för folkets och privatlivets  skull) 
Denna veckan har jag varit på Mammografi som visar helt frisk bröstvävnad,tackar som fan! Har även på ett rätt snöpligt sätt fått reda på att vår Lio varit undermålig och fått en förklaring till varför jag mått lite funky de senaste månaderna,lite som att backa i det som funkade så bra till att börja med,men det var sjukt skönt att få en förklaring på det iaf! BytteJag går omkring i en delvis ut burken mot en frisk batch och nu ska allt flyta på:) 

 Jag går just nu omkring i en stor tacksamhet,,tacksamhet att jag har babyhår,,att jag kan gå ner för trappan på morgonen utan att knaka braka och snubbla,att jag får vara vaken så länge JAG vill,att mina händer fungerar 100% igen,jag slipper svimma stup i kvarten,,att livet helt enkelt återvänt med full kraft,ett liv jag aldrig haft! Kan inte påstå att jag gått på halvfart förr men nu behöver jag inte kämpa i var jävla instans för att orka med det jag hittar på! Kan alldeles för väl komma ihåg då varenda handtag(dörrar,kassar,väskor,träning) var som att knipa ihop en bruten hand. Var steg var som att gå med höften och fotlederna ur led och att sitta och sova innebar bara en annan typ av smärta. Sova,,det trodde jag jag gjorde,men nu vet jag vad det innebär att sova,tung ihållande sömn som inte avbryts av att jag skriker då jag råkat röra mina händer eller min rygg,,Hur sjukt skönt är det inte att vakna UTAN huvudvärk och sjuk ryggvärk? Hur grymt är det inte att kunna torka sig själv när man gått på toa??Att få GÅ på toa en gång om dagen istället för  en var 3-4 dag,och att dessutom slippa springa och kissa 10-17 ggr om dagen,,det är obeskrivligt. Att kunna träna (måttligt dock,tål det fortfarande inte ) utan att vara rädd för att muskelfästena ska släppa. Det ska bli spännande att se hur sommaren blir,men att ha fått spendera sin första vinter UTAN att frysa konstant,,det är gudasänt.
Tacksam bortom tacksam. 
Tack Dr. Grymer,,du har räddat mig från ett liv i konstant ångest.

Inga kommentarer: