Sidvyer, senaste månaden

tisdag 21 februari 2017

logg.red.

Det är dax för en liten uppdatering  av läget! Imorse vaknade jag med väldigt ont i handleden och jag jämrade mig en liten stund,,,sen tänkte jag efter. Sen April förra året har jag knappt haft ont någonstans morän de större grupperna som förstörts av att jag inte fick hjälp i tid. Mina händer har sedan dess varit perfekta och knappt märkbara. Jag får bara ont när jag tränar  och detta vet jag,därför kan man styra om man kan ha ont ett tag eller inte.Jag inser att jag har blivit så mycket bättre av Levaxin och Lio  genom denna lilla setback att jag nästan njuter av den,,det är en påminnelse om. hur jävla mycket jag nu slipper!

¨Denna månaden har varit lite pinsam när det gäller mina jävla sjukbesök. Denna månaden eller denna våren får jag väl säga,, ett besök hos endometrioskliniken och deras mycket bättre ultraljud visade att där numera inte är något att oroa sig för. Ganska snart efter det fick jag jätteont i mage och äggstock och satte mig på akuten för att förekomma förra gångens supersmärtor,,och så var där inte ett dyft fel på mig denna gången!!?? Jag var HUNDRA på att där var en cysta som spände,men jag hade fel och undrar fortfarande. vad det är som gör så förbannat ont då? Nå,det gick över och jag körde på som vanligt.
Samtidigt som allt detta händer har jag känt mig febrig svag  trött och blött näsblod ihopa med en satans huvudvärk som varat i över en månad nu,,,så då fick jag kollat det. Träffade en läkare som var toppenbra  och tog en bunke prover,tittade I näsan tillockmed och gjorde några neurologiska tester . Troligen kommer svaren att vara bra och ngt hittas ,men så har jag kollat upp det iaf. Det är drygt som FAN med  monsternäsebloden och tröttheten som påföljder med den dundrande huvudvärken. Nyligen hände det 5 minuter innan kund och inte bara är det pinsamt att påträffas  med stora blodiga näsdukar (det rinner rejält)  ,jag blir lite spak ett tag efter att det hänt med,lite dimmig och trött.

Näsblod är något jag haft i hela min barndom,riktigt illa ,men så försvann det efter tonåren och det har gått flera år mellan gångerna. När det då dyker upp såhär intensivt  blir man lite fundersam,och jag är rätt säker på att jag överreagerar,men jag har inte TID att bli sjuk mer,,den delen ska vara över nu!!
Hypokondriker är väl en del av sanningen,det har jag accepterat sedan längesen fram tills nu har jag sällan haft fel trots att vården berättat för mig att jag inbillar mig.  Tillslut har det alltid hetat "ojdå,,ja det förstår jag att du haft ont/mått dåligt" och när det gäller näsblod,feber huvudvärk och trötthet,,ja den vill jag inte chansa på.


Detta inlägget är bara för min egen del,alltså nån slags dagboksförning över hur läget ligger nu. Jämfört med för 4-5 år sedan så skriver jag rätt sällan nu,troligen för att jag inte längre behöver vräka ur mig min frustration över hur jag mår och oförmågan att få hjälp. hoppas jag kan titta tillbaka på detta och bara skratta åt det en dag.1 kommentar:

Paul sa...

bra att kolla sej, näsblod är ju inget man inbillar sej