Sidvyer, senaste månaden

fredag 22 september 2017

Lilly aka Tigerräkan

Ända sedan vi köpte huset på Mossgårdsvägen har vi sagt att vi skulle skaffa en bebis till,men saker kom ivägen och det är fan inte bara att "skaffa" en,,det måste finnas kattungar,,rätt kattunge måste hittas och helst en som behöver hjälp med. 
Eftersom Kis nu är stabil (typ,hon har astma visar det sig,mediciner inflrskaffade och läget någotsånär under kontroll) och suktar efter sällskap var det  hög tid att göra slag i saken.
En väninna tipsade om att en eldsjäl i Ystad hade en liten bebiskatt som bara behövde placeras om och jag fick bilden,,där satt hon! Det bara klickade och väldigt snabbt kom Aaron på besök för att se så att vi inte var särlingpsykopater. Tydligen var vi inte det för på söndagen den 17:de september kom Lilly till oss.(döpt efter fredriks Farmor och för att det är närmst Liten)
 Eftersom Kis och Otto båda slåss om mig vill jag hemskt gärna att Lilly blir Kaptens kise,så så fort tigerräkan somnar lägger vi över henne till Kapten. Det behövde man göra en  dag,sen hittade hon dit aldeles själva;)
 Kis har nu bråda dagar och det tog väl en hel  dag av konstant väsande på CountryKårner innan Kis gjorde en 180 gradare och blev mamma. Inte bara omhändertagande och accepterande utan skengravid!! Nu mera är då Kaptens Kalsonglåda ett ypperligt tillhåll för väldigt seriösa mammakatter. Lilly fattar inte ett skit  och vägrar hoppa ner i lådan med Kis. Det är istället mest utfall och roundkicks  som hon bemöter Kis med.Kis härdar ut.
TACK GODE GUD för att Kis tappat rösten(trodde aldrig jag skulle säga det)  alldeles nyligen,för  vi hade nog blivit knäppa av allt mjauandet som pågår annars!   Hon är nu dövstum på alla språk.
 Otto eller Gubbkatten som det numera heter är precis lika sur på båda 2 men om något så får han mer fritid från Kis då hon är strängt upptagen med smygattacker från tigerräkan.   Ett under av snällhet som vanligt ,så hon gör INGENTING tillbaka trots att mini oftast hänger henne på ryggen och hugger henne i nacken,,vi hoppas lite på at Kis ska få nog en dag och faktiskt ryta ifrån. Svårt när man är dövstum,det inser tillockmed jag,men iaf bita ifrån lite lätt.
Det kan såklart bli en overload av kattbilder ett litet slag men det får ni stå ut med,det är inte ofta man har en liten bebis i hemmet!

Inga kommentarer: