Sidvyer, senaste månaden

tisdag 5 september 2017

Lite jobb och sånt!

Jag halkar efter lite med mina jobb i bloggen ,men här kommer en liten samling;)
Vi startar med Anna som ville bygga in och halvt dölja men inte helt ta bort barnens initialer,så vi byggde helt enkelt runt om och lät det gamla vara kvar med lite lite piff i.
Sen kom Diana in på en avbokning och fick orkidéer på underarmen:)
Att vara försöksperson till folk som har en tattoomaskin är sällan en bra idé om de inte har en lärare bakom sig,men var och en bestämmer förvisso själva. Den lilla blomman som sitter längst ner till vänster är just en sån och vi byggde helt enkelt på den med lite skissartade blommor för att få den att smälta in då en cover helt enkelt inte funkat på det stället den sitter på.
Sanna och jag arbetar på hela hennes ben,ett ben som förvisso är lika stort som en normal arm ,men det tar ett tag ändå! Hon satt som en sten och snart är det dax för fortsättning upp på lår! Även här är en gammal tattoo(en gammal som jag reparerat så gott d går för ca 7 -8 år sedan) som vi bara bygger på helt enkelt.
Båda jag och Lisa blev något tagna av Amorphis när de spelade på Sweden Rick och jag behövde rita av mig. Det resulterade i death of a King som Lisa så gärna bar på sitt ben! Passade alldeles skitbra precis innan konserten med desamma i Århus!
Vi bygger på Katrins arm med ,och nästa gång blir det lite mer färg och utfyllnad av de sista tomma utrymmena:)
Ännu en avbokning gjorde att sköna Malin fick sina maskrossyskon på armen och gav mig en dag av asgarv och prat:)!
Sen var ju min syster nere och behövde en ruta att stå i,och jag kanalisering neka min syster en bra ide en ruta blev det!

En tatuering som täcker ärr är alltid uppskattad då rätt lite kan få ett ärr att försvinna ur synfältet.
Emil har väntat ett bra tag på att få sin ac/DV tatuering och nu sitter den som en smäck som en början på en hel underarm.
Denna helarmen har varit in The making ganska länge  och nu är vi hela vägen runt på Evelina!

Inga kommentarer: