Sidvyer, senaste månaden

fredag 29 december 2017

Bypass

Igårkväll  lagom till Kapten kom hem  sen kväll insåg vi båda att  gubbkatten inte synts till sedan tidig morgon och oron kom krypande.Inte"jaga upp mig till jag skakar" som förra gången för nu är han iaf inte halvt döende vad vi vet,utan ett lugnt konstaterande som i morse uppgraderades till ett ångestfyllt faktum. Han kom inte hem på  hela natten och det är inte likt honom. Jag antar helt krasst att det sk bli skitväder nu,riktigt skitväder ,för de två gångerna han tagit en walkabout har det alltid varit precis innan det brakar loss med första vinterstormen,nästan som om de satsar på att gömma sig och att de bara glömmer att de har det. varmt och tryggt hemma.
Nå,,jag hoppas av varje fiber i min kropp att han återvänder  och håller mig lugn och fin så länge.

Imorse vaknade jag dessutom med ont i lederna. För första gången på över ett år var jag tillbaka i kroppen jag ville kasta bort som skräp och  bara skaffa mig en ny Stina-kostym. 
Idag är det inte ens i närheten av bad men ändå,handleder och knogar värker och har svullnat lite.
Det gav mig ett tillfälle att faktiskt känna efter vad jag sluppit så så länge nu! Tror detta är en effekt av att jag tränat hårt tre dagar i rad ,det tycker inte lederna om plus en annalkande väderfärändring.
Vi ser vart detta bär  hän. Katten får gärna komma hem,lederna kan jag strunta i.

Inga kommentarer: