Sidvyer, senaste månaden

söndag 31 december 2017

Pinchos med Lord och Lady Teske Tomi och Uppsala!

Lördagen blev en underlig dag  to say the least. Vi hade bestämt att vi skulle fylla i Lisas tatueringar lite och kl 11.00 var det bestämt. En halvtimme innan det fylldes välden av ett förtvivlat hjärteskärande mjauande!Jag rusade ut fr att se var kattbebisen var och vem som plågade den (alltid värsta scenariot i min hjärna när de mjauar) och utanför på innergården står en liten superfin flicka på ett år ca och ser så så förtvivlad ut! Vi släpper in henne i studion och  kollar över den lilla. Hel fin och  ren,luktar lite kattlåda och parfym,,innekatt som hamnat helt fel och troligen någon som bor i huset som blivit av med henne. Frågade grannarna men ingen visste vems det var,,
 Vi fick helt enkelt vänta och se ,vi behövde börja jobba!Det mjauades en hel del i studion och det var lite svårt att koncentrera sig när en så ledsen katt  vandrade rundor i studion. Då dyker Fredrik Lundholm upp som en räddare i nöden och erbjuder sig att köra kisen till Evidensia för en scanning för att se om den är chippad! Det var en pers för de båda men tillslut får de fram att hon heter Zelda och bor på stallgatan 1  och ägarens namn och nummer!  Meget smidigt.Pappan kom och hämtade Elsa som hon nu heter och förklarade att hon troligen smitit ut när brnvagnen sulle rullas ut. Slutet gott allting gott och jag fick inse att den mjuka fina inte skulle bo hos mig ändå;)
 På kvällen bjöd Lisa in till Pinchos  för att träffa deras vänner som brukar komma ner till nyår och det skulle bli spännande att både träffa nya människor och  testa Pinchos som vi hört en del om sedan de öppnade i Ystad. Dömer man av utsidan så hade jag aldrig gått in,men inne är det mysigt och konceptet med att beställa via en app är rätt spännande. Det funkade väldigt bra med några få glitchar  som inte betydde något alls .

 Maten var,,mat. Inget magiskt ,inte dåligt heller. Det är väldigt lite mat man får men så är det också rätt roligt att beställa flera rätter så det kvittar.Det blir väldigt dyrt i slutändan men det kunde också  kvitta igår, det var förbannat roligt! Det stora minuset med Pinchos är att du kastas ut efter en viss tid.Du kan inte beställa mer tid på bordet och de skiter i om du äter el dricker  fortfarande,,vi sitter gärna och drinkar efteråt ett slag men det kunde vi glömma.
 Jag roade mig med inredningen lite  och spankade skiten ur deras  lilla papir maché apa
 Sen pimpade vi den lite och lät pågastackaren hänga där den skulle med en mynta/popcornöverraskning  till nästa bordssällskap.
 Fint besök från Uppsala i form av Marcus och Emma ,underbara dataspelsnerdar som tydligen brukar dyka ner runt nyår för lite hopp och lek:)
Sen hade vi Christer från Götelaborg  även igår känd som Tomi J av mig och Lisa. Det är jävigt internt men det är jävligt rätt! Sålänge inte han säger ngt om det kommer han att heta Tomi,,rrrrrrr
 Efter att vi kastats ut med drinkar fortfarande skvalpande i mungiporna insåg vi att vi inte kund gå hem riktigt än,tarmen sög fortfarande och där fanns mycket att prata om och utveckla!  Vi rullade till soft och slog ner oss vid ett lämpligt bord för att ta EN drink,,,
Just det bordet och de bänkarna  hade fan handbollsklister på sig (inget ovanligt i ystad) och det slutade med att vi alla tumlade ut från Soft när de stängde sjukt runda om fötter och hjul! 
Kapten bondade med Tomi och en odödlig manskärlek uppstod som båda har noll minne av idag kan jag tro men igår,,igår var det så riktigt det kunde bli. Eder svors och sylvassa tvåhandssvärd bytte ägare,,det var episkt. 

 Efter att vi tagit taxi hem mitt i natten  pöste min alldeles egna nobla riddare ut som en pruttkudde med trasig ventil på soffan,uppoch ner  med skor på och jag insåg att jag aldrig kommer att få upp Kapten för dödstrappan utan  fara för bådas liv och de eventuella katterna vi trillar ner på, så Sir Galahad fick sova kvar på soffan medans jag kl 2.00 på natten städade undan julen! Ja,jag erkänner att det var en manöver för att förvilla min ädla riddare lite,men även ett måste då vår gran förvandlats från en ståtlig flatcoated retriever i utställningsskick till en blodhund med skabb och nageltrång !  Jag kastade ut skiten och dammsög och härjade allt utan att Sir Galliano rörde en fena.  Min belöning för  allt detta slit är att JAG får cyckla in till Ystad och hämta min bil ,men visst ser ni hur tursam jag är när ni ser min ädla springare?? Den är så sexuell och extremt obehaglig att cyckla fort på,så den tar man såklart ut på E65 och leker lite polsk roulette med!  Det gick skitbra och nu peppar jag i studion innan det är dax att förbereda inför nyår!  
Over and out!  


Inga kommentarer: