Sidvyer, senaste månaden

måndag 5 november 2018

Helloween 2018 ,Nitar och Rollatorer!

Årets Helloweenfest skulle gå av stapelen och  jag var som vanligt hysteriskt upptagen 1 två dagar för att planera och göra iordning inför detta. Vad ska ätas,vad ska drickas,hur ska det lekas och vad ska jag själv klä ut mig till?? Temat för i år var Black Metal eller Tant och i sista sekunden fick det bli tant,ganska enkelt och förbannat många möjligheter !
Ska man vara tant,ja då bjuder man på baconlindad köttfärslimpa,pressgurka och gräddsås! Sillamaudar till förrätt och  Marita fixade Äpplekauga till efterrätt! 

Nytt för i år,något som visade sig göra hela mitt blogginlägg,var Photobooth vid pålen,,bara tryck  på knappen och fjolla loss!  Vissa tog det rådet mer än andra . Min pole är en  sport variant med extremt bra grepp pgr av silicon beläggning,något Kapten fick erfara när den knep tag om pungskinnet  som en ilsken grävling när vi testa  vårt booth! 
 Lagom till 18.30 droppade folk in och folks tolkning av temat Tant eller blackmetal började visa sig;)


 Såklart tävlades det i bästa pumpa med och jag får säga att folk VERKLIGEN har gått all in i år ,både med utklädnad och med sina pumpor. Mitt största problem just nu är varfan jag ska göra av alla överblivna rollatorer och dildos!Jag fick en liten lektion i blackmetal och att DETTA tydligen var dess ursprung,dvs VIKING metal ,, får säga att lösbröst av kokosnötter är det enda jag var något tveksam till,,, möjligen för att de hänger UTANPÅ brynjan? (som för övringt vägde typ 15 kilo!)
Till välkomstdrink serverades en häxblandning av Trocadero och cava plus lite absolut päron,mest för att alla skulle få varsitt glas. På detta glaset stod det nämligen hemlig info som skulle användas senare på kvällen. Riktigt ointressant info inser jag  nu när jag sitter och skriver det men  nu pallar jag inte radera det. Frågor på det? 
Vissa hade med sig egen välkomstgrogg och  denna smakade en blandnimg av björnklister och Thinner ,precis som det ska när man svänger ihopa något i vedboen innan gillet!
Hahahahahahaha hade jag fått en förfrågan om vad gästrummet kostar per timme här hade jag inte rört en min,det som händer när man är utklädd stannar,,ja inom släkten iaf?


Kvällens kanske bästa utklädnad stod Gittan för,utklädd till en amerikansk Dohn  med jättekuk(ja,ni läste rätt) och jag böjer mig i all ödmjukhet infr denna kvinnans energi och grymhet. Får jag vara ens i närheten av hennes energi när jag är 73 så är jag helnöjd! 
I köket skedde smärre katastrofer så fort något tappades på golvet,för ingen kunde plocka upp något. Antingen var de för Metal eller för krogeda,,det fick ligga kvar varesig det var småbarn eller  pengar. Det är så vi rullar på Kårner.
Efter parkering av pumpor rollatorer droppställningar och offeraltare  satte vi oss ner  till förrätten ,sillamaudar och jag får säga att detta nog är vårt max vad vi tryckt in på Kårner. Mer går  det och jag tänker utforska det så fort jag hittat en ihopafällbar soffa! 
Blackmetal eliten verkade trivas i flock  på högerflanken och förrätten gick väl ner även om det inte var råbiff och rödvin.

Efter förrätten ställde jag till det rejält genom att be alla t itta på sina glas för att hitta sina lag. Ja,,det går inte att ha en fest utan lekar,så är det bara,och denna gången ställde jag till det rejält för det tog säkert 20 minuter för folk att hitta sina respektive. Varför,,jo det kan  ha med metoden att göra,,
Folk fick alltså gå och hojta efter varandra  för att hitta sina lag och det som står på lappen nedanför var en av de mildare  varianterna;) 
 Första leken var att  folk i lag skulle skriva ihopa en saga om hur jag och Kaptenträffades och i den sagan var de tvungna att klämma in orden stringböna,pälsmössa,ånglok,tollarpskorv,värdegrund och läktarproffs,,detta skulle då ge mig tid att dra igång huvudrätten och  ge folk en chans att bekanta sig om de inte redan gjort det. Vi hade 2 nua spelare i år och  jag ska faktiskt ringa dem och höra om de överlevt eller behöver checkas in på rehab för PTSD.

Efter det var det huvudrätten som jag glömde fota,kanske lika bra för det såg gaaanska undermåligt ut när man ser den såhär,men det kan inte gå fel med köttfärslimpa,kokta päror ,gräddsås ,pressgurka och gelé ;) Gott enkelt och mättar många  och luktar farmor lång väg! 

Andra leken efter huvudrätten var att  lagen skulle bygga torn av spagetti och gelehallon på tid och det engagerade vissa mer än andra. KOlla bara på fråga lund i bakgrunden när det diskuteras vinklar  hållbarhet och E ämnen!
Davide konsulterade mest,kom med glada tillrop (tror vi,ingen kan intalienska) och var hejjarklack,som Babbsan,fast hårigare!
 Kanske skulle jag specificerat mera men varianterna var många och vann gjorde de som byggde sitt spagettitorn RUNT min antika lampa,, på potentiell andraplats om det inte tagit hela kvällen att färdigställa,kom Christoffers lag som försökte montera eiffeltornet av spagetti i ballongerna för bättre lyft,, det finns en  anledning till att ingen av dem i laget jobbar inom bygg,,

 Efter det sparkades kaffet igång och Christine började på  en av efterrätterna,de alltid lika populära provivashotsen,,ja det är bra för tarmen ,nästan som sviskon fast flytande,,i sprit. Kvällens pumpor var helgrymma och jag är så så stolt över varenda en av dem! 
 Punkin,med piercingar och  tatueringar  och tuppakam av glasspinnar,, 
Tantpumpan,tandlös och grå med sjal och detdär gnälliga egoistiska uttrycket kärringar lätt får!
Pumpan med tandställning,,de blev kvällens vinnare,mycket för att jag ÄLSKAR de klassiska pumporna men också för att  tandställningen ligger mig varmt om hjärtat. Det visar sig att det ÅTER igen var Dahn-Ola som vann en liter sprit och punchrullar ,som sig bör!
Hahahaha ja jag VET ju vem denna pumpan kommer ifrån,en lolita med sug i blicken och,,ja sug i alla jävla hål man kan tänkas ge en pumpa! Skulle inhandlat en pall  med sprit och punchrullar tänker jag nu i efterhand! Ps,,den räliga jädra vibratorn ligger sedemera kvar här i en rollator och jag tänker låta Hemrex hitta det så,,för att vi kan!
Stilren pumpa,gjorde med finkalibrigt vapen och tålamod!
En harmynt jättepumpa,,
En blackmetal pumpa som äter en spädbarnspumpa,,helt i tema!!!
 En meget vacker skallpumpa,,
Och en mer klassisk   kattpumpa(tror jag?)
 En bag in box pumpa,,en mycket uppskattad sådan;)
Efter  äpplekaugan och kaffet var det  dax för musikquiset och det har jag inte mye bilder från,och det spelar ingen roll för ALLT efter lekarna är eg det roligaste. Med uppläsning av  sagorna   var det sen fritt hopp och lek och bilderna efter detta kommer att demonstrera en del av detta,bättre än ord någonsin kan!
Jag hamnade brevid Jonas,en av de 2 nyanlända i kretsen och jag vet inte om  det var tantradarn som hittade den mest välhängda av dem alla i gruppen eller ren instinkt?  Det blev lite obehagligt efter en stund,lite som att ha en  sjukt aggresiv iller under bordet när man är både pälsallergiker och hippie!

Vid detta laget börjar ALLTID tillbehören vandra och Davide  aka,Babbsan verkade finna sig fint i sminkglasögonen! Han likar mer en teletubbie på LSD medans Turbo,,

,,ja ni ser själv,jag sket nog faktiskt ner mig en liten klick och fick gå och byta mamelucker efter  denna  bilden,, Obehaget överskrider alla gränser!!
Kuken fick vara med på en hörna och Marita var snabb att pipma den som en ananashitlerkuk?  säg det 10 ggr snabbt!

Det var ofta samling borta vid vagnsparken och förståeligt,vilka jävla vrålåk som gjorde mina motorcyklar sällskap! Är det en NImbus 800 jag ser i horisonten? Kanske en Gårman s50,,

 Vi pratar svunna tider, syntpop och proggresiva glasögon ,Jonas önskar några låtar av Popsicle och sen gråter vi en skvätt över en liter rödvin och delar en bridgeblandning. Frågor på det? 
Visst tänker även ni på  "House of a 1000 corpses" fast  Tuttifrutti edition?

 Hahaha detta dök upp i flödet och,,jag vet inte Marita ,när detta går på ren automatik TROTS att man redan har skor på sig,,då har man inte druckit tillräckligt med Prosecco!!

Ett välkänt kärringfenomen är ju att pattarna sjunker längre och längre ner,och  att detta skulle ske på några timmar  efter att man tagit på sig tantkläderna visar ju bara att  det är klädernas fel,inte åldern!  Christine stegar in som en Peter Cosmo i Corpspaint och fixar till sin mans  problem GENAST! räkningen kommer på posten. Jag vet faktiskt inte var pistiolen kommer in i bilden  men  min teori är såhgär att antingen är det en tant som inte hade tillgång till en ilsken pudel som tog med den (vapen som vapen) ELLER är det en ersättare för ett sylvasst tvåhandsvärd eller en bila som en svartrockare tagit med sig,och ja,så så rätt,det är så mye mindre skrymmande OCH  får plats på bild utan vidvinkelobjektiv!
Sen kommer vi till the booth sessions,,, Jag har sällan skrattat så mye som när jag gick igenom dem! tyvärr så är jag skitkass på kameror och hade troligen fel inställning så många foton blev suddiga MEN,detta är vad som hamnade bland gott och mongoloidt på mitt skrivbord efter festen,,enjoy,,

Fulrunkar gubben i bakgrunden eller är det bara stödstrumporna som fantiserar???????Jag får känslan av att om det varit en film hade här varit helikopterljud till!!!!

 Som en fläckig puma med artrit  tar sig Vera runt  stången! 

Aina-"NÄ GRETA TÄNK PÅ LÅRBENSHALSEEEEEEEN!!!!"
Greta-"oudda mah way biatch,bowchickabowow"


OM någon av våra vänner brydde sig om pålens viktmax ELLER  vårt innertak så är det INTE dessa 4,som vinner utmärkelse för  flest pensionister på en porrstång 2018 #hämndenärljuv

Yes,play it like a base,,funderade på varför mittsektionen av pålen luktade flens tills jag gick igenom bilderna. INNERLIGT tacksam att Alex inte valde kilt ikväll #pungenhållermedWTF!!?? mina misstankar om att Kapten smygtränat på stången när jag inte är hemma bekräftas härmed och jag kommer att sätta upp videoövervakning hädanefter!!!
Ja,han fick göra detta ut i korridoren,anars har vi inte hus så det räcker för denna övningen och Turbo,och ja jag dror  seismografiska mätte skalvet när han landade igen.


  5 timmar in i festen och vi tror fortfarande att det är en jävligt liten hårig svartrockare  vi bär rundor på.
"Den mänskliga elvispen" här demonstrerad av en tre kvinnor  stark  skara. Många lårbenshalsar gick åt för att göra detta fotot ska ni veta.

Sen urartadarester det sig,,alltså uratra  upphöjt till 5.
 Det är Sia och jag,,fast jag har MYCKET större kissfläckar på min nattsärk. #win


 Jag tror samma sak som hände Kaptens pung hände med Babbsans läpp här,med två helt olika resultat! 
MED droppställning,för att strippor också blir gamla men aldrig  övermogna! Med tillräckligt mye smärtstillande och xyloproct kan även en 90-åring ta sig runt pålen!


Hahahahahahah  Maritas min här,,,hahahah det kommer lite kiss varenda gång jag tittar på denna bilden!!!!

 Så,,när folk hade trillat av,faktiskt lite tidigare än vanligt,satt kärngänget kvar!  Jag slängde min nattsärk då jag svettats färdigt i min plastmössa  plus att en så het underklänning i nylon och bakelit måste få sin airtime.

 Att det ens gick att få ur papiljotterna är ett mirakel,jag är övertygad om att de faktiskt var ett medeltida tortyr redskap,eller åtminstone ett populärt sådant i kalla kriget,men det var själve fan vad kryllorna sitter! Måndag kväll och mitt hår ser fortfarande ut som en hollywoodstjärnas och inte en produkt fanns i det(förutom kanske läggvätskan som satt kvar i de 100-åriga papiljotterna)!! Börjar förstå varför folk utsatte sig för skammen av att synas med dem om man nu vill ha kryllor och skona sitt hår. Me,,not so much,är inte  ett fan av kryllor och nu har jag semipermanentat mig!!
Någon hade på förslag att vi drar ut på stan och ser om vi kan hitta några tonåringar!  Endast logistiken och det faktum att vårt sylvassa svärd inte var så sylvasst hindrade oss från att verkställa  och vi nöjde oss med bridgeblandning  och metal på  full volym!
 Vid 3 tiden på natten körde jag  så Marita och Rickard hem med ett stopp i Malmö för att släppa av en något traumatiserad Jonas  (ja,jag var helnykter)  och #tröttjej77  fick somna kl 5.00 på moronen,nöjd och glad;)
Med  god hjälp av mina nightcrawlers kom jag ner till ett helt iordningställt hus ,och det enda beviset på att det hänt något på Kårner var två rollatorer och en dildo som sov i ett hörn.

Jag kom på lagom till morgonens loppisrunda att jag HELT glömt av Jelloshotsen jag förberett för festen,,kanske lika bra det,annars hade vi nog rädat stan som  nerkissade pensionärer och  övermogna kyrkbrännare! 
Tack alla mina älskade vänner för att ni gör dessa gillena till vad de är,,utan er hade det aldrig gått <3
Inga kommentarer: