Sidvyer, senaste månaden

lördag 22 december 2018

Hårmineralanalys 2.0

Det går inte att ignorera mer ,jag tappar extremt mye hår igen och lederna strular deluxe igen. Vad det gäller leder senor och muskler är det tillbaka på  nivå 5 av 10 där 0 är som värst och 10 är toppentillstånd.
Som tur var tog jag tag i det tidigare denna gången för det visar sig att magnesium är det INTE jag behöver. Jag har än en gång samlat på mig enormt mye kalcium ,så pass så att det lagrar ut sig i vävnader,men vad som är än mer skrämmande denna gången är att koppar är enormt högt,och att även det lagrar ut sig i vävnader. DET är inte alls ok eftersom koppar leder och om det börjar lagra sig i min hjärna kommer jag att bli lite tokig i huvudet. Inte heller sköldkörteln kan fungera som den ska när man har överskott av koppar  och det ger även det ont i leder och senor,,. En skum grej denna gången är att alla inblandade leder har blivit ill blåa,men det förklarar sig lite mer när det är koppar det handlar om.
Järn är inte heller ok i dessa massorna ,men allt kan då härledas till att jag öst i mig Magnesium och Zink ett bra tag nu. Zink visste jag att jag saknade tack vare zinksulfat testet (köp flytande zinksulfat och håll det i munnen i 15 sekunder ,smakar det apa behöver du inte zink,smakar det strävt och lite metall har du brist ,smakar det vatten har du grav brist.).Trots att jag åt zink smakade det bara vatten fortfarande och det tyckte jag var jävligt underligt. Jag vet att man bör äta Magnesium ihopa med zink för att de två är reagenser till varandra,MEN om jag redan har tillräckligt så gör jag att överskottet av magnesium gör det svårare för min kropp att naturligt släppa koppar och kalcium. Att jag har mycket kalcium redan är pgr av min underliggande hypo .Man kan alltså inte tillsätta kosttillskott helt random om man har ett underliggande problem,det är en jävla delikat balans. 
 Ja,nu kommer diverse kännare att säga"sa vi väl" men märk väl att  jag fått just dessa råden av andra kännare,råd som gjort mig än mer sjuka. D-vitamin är fortfarande rena rävgiftet för mig och det orsakar samma sak  i princip som det jag har nu fast 10 resor värre  med en uppsjö av hemska kroppsliga problem. 
Nu kör vi alltså på B-6 ,adrenokort,c-vitamin och zink.  Håller tummarna att det rätar upp sig snabbt för snart är det dax att klippa av mig håret som så sent som i somras var tillbaka till ok status,,nu har 1/3del försvunnit.






Inga kommentarer: