Sidvyer, senaste månaden

fredag 21 december 2018

Julbord och sminkning,allt i en enda virvlande gång!!!

My god vad tiden går! jag är så hyperaktiv att jag sällan har mer än en minut över att sitta ner och skriva,och en minut då och då gör ingen blogg,,det vet alla. Vi har ju haft årets julbord och det  är lite av en höjdpunkt på julen;) Inte bara är julmaten  utan mycket är att vi alla får sitta ner och ha det underbart ihopa med vin skratt och löjliga mängder plock från efterrättsbordet! 

 Det startade lugnt och sansat  med lite artighetsfraser mellan dem som inte träffats förr. Det tar säkert 2-3 minuter ,sen är allt som vanligt igen och de nya år försöka hänga  med;)
 Som vanligt var julbordet bra på Mossby,kanske lite mindre än förra året,men om ärligheten ska fram så är det fullgott för att bli mätt och lite till,så det ska inte gnällas. Drickaserveringen har lärt sig från förrförra året och det var en strid ström av beställningar som tillgodosågs:)
Vi drog såklart nytta av pauserna mellan sillen och varmrätterna och hade lite lekar ,iaf delar av sällskapet! Charader eller gissa fisken,jag minns inte vad vi spelade.
Vi hade två hipsters med oss på julbordet detta året och jag bad mossby om något varmt för de två vegetarianerna och DET levererade dem alldeles utmärkt! jag fick smaka på det och det var riktigt jäkla gott!! Det fanns även en del kallt vegetariskt  och deras långkokta grönkål var även det über!!
7 flaskor prosecco in i julbordet var stämningen lite mer uppsluppen och jag vill minnas att vi bokade en Pragresa här någonstans ,,en tid så god som någon tyckte vi!


Vi hittade bland annat en människa som var MINDRE än Maritha och för att demonstrera precis hur liten Patricia är lät vi Tobbe bära rundor på henne lagom till kaffet!
Jag,,jag VET inte riktigt vad som händer här,,mitt bildsinne säger mig att Chatis fes,Marita liksom samplar den lite (som man måste göra för att få säga"fy fan!") och Chatis försöker skylla på sin IWatch,, det var så det gick till.For real.




Ja ,det slutade med en väska full av kaffe ,mossbylund saknar en del servetter ,jag blev sparkad med all välmening i huvudet,Rickard och Marita kan numera titulera sig Lord och Lady Nilsson  och vår taxichaufför ville så så gärna ha en Köningsegg istället för en Mercedes Vito,men jag fattar inte hur han hade tänkt få plats med oss i en sådan skapelse??  Ett alldels förträffligt julbord som gick alldeles för fort! Love you guys <3<3<3

Lördagen sen var faktiskt ledig för mig ,mycket för att jag inte är kapabel till att tatuera efter den dosen prosecco men också för att jag ÄNTLIGEN skulle få chansen att loppa en lördag! Det blev ett ganska stort äventyr  som  gjorde att jag kom hem alldeles i tid för att åka min väg igen ,in till Malmö och Anna och Jonas!! Anna undrade om hon fick sminka mig och ja ,varför inte, vi kan väl kombinera det med lite bubbel och dranks??

Vi fick testa hemmagjord äpplecider och fick underbara snacks  till bubbel och babbel och jag fick en lång fin stund birma kel,,det var fan svårt att hålla tårarna i styr när den lilla kisen hoppade upp i mitt knä. Plötsligt mindes jag Ottos mjukhet och personlighet och blev alldeles  mjuk i hjärtat,,tackar Saga för den lilla stunden<3<3<3
Såhär blev resultatet av sminkningen och om ni är sugna på en fest eller bröllops sminkning kontaktar ni bara Anidoni på facebook eller insta  för mer info!!
Funkar även med mina Tom Ford-Dame Edna  brillor jag så nesligt får ta fram för att kunna se drinklistan på Savoy;)
 Vi hade tur och fick ett bås att sitta i  och spenderade nån timme med att sampla drinkarna där,som är grymma som vanligt!
Vi hoppade på ett relativt tidigt tåg hem för att säkerställa hemfärden,hem till våra misar ,värmen och sängen!! Stort tack för denna Lördagen Anna och Jonas  och såklart misarna!

Inga kommentarer: