Sidvyer, senaste månaden

lördag 29 december 2018

Prosecco/botox/plockmat/swapmeet afton !

Det var dax för årets stora Proseccofest som också den verkar bli en tradition då det hojtades om en repeat  efter förra årets sjöslag. Förra året  gick ju från en stor sminkkväll hemma hos oss till 8 insnöade brudar i en studio med 12 flaskor prosecco som SKULLE  avlivas till varje pris, mest så att vintern visste vart skåpet skulle stå. I år var vi inte ens insnöade men jag såg till att rekordet kunde bräckas och inhandlade 16 flaskor prosecco på 11 ladies  och fasen om inte de gick åt! Detta året höll vi däremot vid det och tog INTE fram bag in boxen, det fanns tydligen en dag imorgon också och en dag där jag skulle jobba!(inte tatuera,väl lasra)

 Eftersom sushi  grundade dåligt(note to self efter förra året) så testade vi  smörrebröd från det nyöppnade Smörrebrødhuset i Ystad och det besvek ikke! Det var kanske dem som gjorde att jag sitter här på jobbet ,i tid,städat och färdigt inför kunderna!? 
 Vi startar kvällen med att de som vill får lite  puff och piff gjort hos den sjukt duktiga Chris,sjuksköterska och väldigt välutbildad inom botox och Fillers <3  EFTER det startar vi med Proseccon och sen blir det såklart en sjuk mängd babbel.  Lisa bjöd på det fakytum att efter senaste prosecco kvällen  hade hon vaknat på soffan med en saccosäck över sig ,,ja,sen utbytte vi lite storys,och den absoluta höjdpunkten är såklart kattunneln och stortån,något vi behåller  som ett internskämt;)




Sen åt vi smörrebrø och arbetade oss igenom några flaskor bubbel  och somliga underhöll sig kungligt med mina djur i studion!



 Efter det arbetade vi lite TILL på bubblet tills alla började bli så pass  mysiga att det var dax för SWAPMEET! då tar man med sig saker man inte vill ha mer,inte orkar sälja men som är för bra för att kasta! Smink,parfymer,smycken och kläder/skor. Denna gången var det övervägande kläder så  jag kom hem med lite nytt roligt och det blv en hel del köpt från Kina med! 
Jag vill tacka Marita som ville vara hemma i god tid ,för lagom efter flaska nummer 16 stod Kapten i dörren och  körde oss hem,, det var på SNUDD att det blev lika illa som förra året men det har jag glömt,,tills nästa prosecco/ botox/plockmat/swapmeet afton;) Vad säger ni ladies,knäcker vi 18 st nästa år??







Inga kommentarer: