Sidvyer, senaste månaden

onsdag 16 oktober 2019

Ett emporia Moment minus matförgiftning!

Inget hände denna lördagen och egentligen borde jag tagit vara på det då det återstående året  är ganska fyllt med underbara men inbokade saker! Jag behövde en eyeliner och det är allt vi behöver i ursäktsväg för att  öppna en flaska prosecco och sätta oss på tåget till Hyllie ;) 
Väl där inne är det första vi träffar på Lady Birgitta med väninna som shoppar och besökte vin och deli mässan på Malmö Mässan och vi väntade in Christine medans vi  babblade på lite!
När vi köpt den där ena  eyelinern satte vi oss på Jensens Böfhus för en go middag och en flaska prosecco! Jag blev lite förvånad över hur bra maten och köttet faktiskt var! det är ju lite av en slit och släng reastaurang men maten var god och biffen STOOOR!Det blev hela kitet med efterrätt och extra allt;)

Vi gick upp och irriterade oss på  Myrornas absurda priser. Det enda stället jag vet som faktiskt tar mer betalt för sakerna än de kostade nya.

Vi passade på att göra en charlies änglar innan vi återgick till ytterligare en flaska prosecco på Jensens  (som nu var varm,tydligen har de bara 2 kylda,,,det ska vi ändra på)
Lagom vid pensionist tid hoppade vi på tåget och v ar hemma lagom till elva tiden på kvällen:) Det räcker,fantastiskt underhållande i all sin enkelhet!


Inga kommentarer: