Sidvyer, senaste månaden

torsdag 19 mars 2020

När allt roligt ställs in,,,


 Jag tänker inte skriva det en enda gång i detta inlägget,men det är lite så jag funkr: när livet ger dig citroner,,då gör du Limoncello!  Vi skulle eg åkt in och supportat malmö öl och wiskey festival men i sista sekunden ställdes den in och  helgen var helt öppen och hopplös. 
Jag  var redan låg eftersom min Maritza är så så långt ifrån mig  nere på Kap Verde ,så jag drog ihopa ett sista sekunden karantänparty. 

Gnifflade lite för mig själv när jag köpte 8 engångsoveraller  på Byggmax och  kassören skrattande frågade mig om jag var nojjig;) Du anar inte hur onojjig jag är lille vän. Munskydd skoskydd  handskar (åt de som inte är kålvuxna )  fanns ju redan på plats så  varför inte komplettera med lite Haute Couture ? Bad sällskapet ta med egna solbrills,,
Som alltid går mina kära all in och skuttar lyckligt in i allt jag ber dem klä ut sig i!
Det är ju faktiskt skit samma för man ser inte vem som kan gömma sig bakom urcellenoverallen,,,ja förutom Tobbe,,han ser man ,precis som Kinesiska Muren,från rymden.

Sa jag mina nära och kära? Såklart sätter sig Kapten på tvären men ja,,vad kan jag göra? Brotta ner honom och partydroga honom sparar jag till årets Svansjön i November.

Om jag får lova att bli gammal kommer denna  fruktansvärda kameltå att förfölja mig LÄÄÄÄNGE länge!!!!
Efter detta  är kvällen en glad röra av Sushi och skyddsutrusning,,tills,,,
Mannen ,myten,legenden! Gummistövelsjägaren,senapsgasbeskyddare,Jack the ripper of  Latex lovers DAHN-OLA!!!!
Vi fick chansen att ta del av hans skills,som en retarderad workshop av gummi och genialitet!!
Jag fick en kunglig present som ni kanske noterar även gör underverk för min frisyr OCH min dubbelhaka! 
Hahahahah här tappar jag lite koncentratione och av ALLT fel som är så rätt på denna bilden,,,vad FAN gör fasanen där???
Jaha ja,,
Lite senare på kvällen tog munskydden slut men ikke att man ger upp säkerhetstänket för det ,jag slet snabbt fram dammsugarpåsarna och tillverkade en snabb effektiv liten ansiktsmask/munskydd! (Skägget fungerar som Hepafilter)


Nedan ser man ju VARFÖR munskydden tar slut,Cathis envisas med att  antingen dricka genom dem eller glömma att hon har  ett  på redan.

Jag måste måste måste ha sånna sockar!! Det var liksom kvällens höjdpunkt när jag sakta och sensuellt dängde till Catalina i frontalloben med min gummisocke!

Ja,,there you are,,ett karantänparty i största möjliga säkerhetstänk;)


Inga kommentarer: