Sidvyer, senaste månaden

tisdag 24 mars 2020

och del 2 av bokningsdagen och vad som kommer att hända med Eyescreamtattoo

Jag har velat fram och tillbaka när det gäller lokal. Visst vill jag ha en stor fet lokal med all the trimmings MEN,det är alltid jag i slutändan som får betala den. 
Att lokalen jag har nu är det billigaste man kan hitta i Ystad är det ingen tvekan om ,men om man vill ha en lokal med vatten på samma våning man jobbar på  och inte bara träckandes genom väggarna i källaren el genom översvämning ,utan råttor och mögel, ja då får man betala lite mer.

Tankarna gick fram och tillbaka från att ha det hemma till att tillslut ge sig och ha en lokal,,,sen kom Covid-19 och bestämde åt mig.
I hela denna travesti som detta viruset är för hela världens ekonomi ska jag tillstå att jag haft en enastående tur so precis sagt upp allt vad det gäller studion! Vägen framför mig är nu mycket klarare och jag har bestämt mig för att rida ut viruseffekten hemma. 
Alla som får en tid denna bokningsdagen får bereda sig på att ta sig ut till mossgårdsvägen 60-15  strax utanför Ystad . För de som inte på något annat sätt än tåg kan ta sig till mig   kan sjuts erbjudas till och från studion för en extra hundring. Det blir då ganska givet att jag helst bokar sittningar längre än ett par timmar  om man inte kan ta sig ut själva,men inget är skrivet i sten. 

Detta är en tillfällig lösning tills ekonomin blivit stabilare och folk kan återgå till sina jobb och såklart tills jag hittat een bra lokal som är handikappanpassad. Mitt hus är det;) 
Välkomna 

Inga kommentarer: