Sidvyer, senaste månaden

torsdag 5 mars 2020

Och så var det JAG som blev överraskad!!

Den 23:dje  feb fyllde jag år som vanligt men vad som INTE var vanligt var det faktum att jag blev överraskad av mina älskade vänner om min man <3!! 8.30 var det avfärd mot okänt mål  och det visar sig vara frulla på Mossbylund med alla vännerna!!


Jag hade ställt in mig på att loppa och var jätte taggad att komma iväg på det (något jag inser i efterhand var ganska oartigt ,men jag förväntade mig IKKE mer än en jättefin frulla som present!)
Jag blev utvisad i hallen när de andra överlade dagens schema och där roade jag mig kungligt.

Hahahah vi tryckte in oss i min bil för att sen trycka in oss i Cathis lilla loppelåda MED ett barnsäte för att åka iväg till Kjällstorps loppis i en rasande fart! Klockan var 10 och det var BRÅDSKANDE!


Väl i Cathis bil hade mina älskade vänner dagens  bästa botemedel mot,,ja mot ALLT redo! prosecco.


Jag har aldrig loppat full förr och jag tror jag skippar det i framtiden med,det var IKKE lättare kan jag meddela! Roligt som fan men svårt;)
Jag tog över kassan och tog betalt av Maritza,något hon fick skylla sig själv  för då hon strax innan vi gjrde vårt intrång på loppisen blev tillfrågad av Cathis "får Stina försprång nu då eftersom hon fyller år?",,Maritza kollade på sin syster som om hon precis talat i tungor och fått Ebola,,
Svaret lät 
"eh NÄ!"
Det är alltid en tävling!!
 Efter det bar det av till Emporia och lite shopping där! 



När vi skulle leta efter ett ställe som hade drinkar ,dvs allt utom Vapiano , flåsar plötsligt Cathis iväg med Maritza och antastar en skäggig man som står där mitt på öppen plats! Det är inte vårt vanliga modus operandi men det var tydligen Chris Clefford och då får man besudla främmande skäggiga män på öppen gata. #lyckligtjej
Vi fick välja Jensens för detta är sverige och här öppnar inte ens hotellbarerna innan 16 en söndag!!
Där satte vi oss för att skvallre och dricka och snacksa. Snacksandet fick sig en törn när grannbordet tog plats och vi inte längre var så jävla sugna på att äta.

Skoshopping! Det viktigaste i en kvinnas garderob och liv,och när vi gör det gör vi det jäääävligt snyggt!
Väl färdiga där drog vi mot tåget och mot Savoy! alltid lika gutt att sitta där och de kan sina drinkar indeed!


När vi fyllt på förrådet av prosecco skuttade vi vidare in mot stan och TGI Fridays!
Och titta vem som satt där om inte husbandet!! 
Hungrig var jag som en jävla varg och här skulle ätas kött!
Vi konstaterade att det har gått såhär långt,, vi måste  ha dessa för att läsa!

När vi ätit huvudrätten ,jag rensat andras kött och ÄNDÅ kände ett hål i högermagen bestämde jag mig för att en köttbit till efterrätt var det enda rätta! So it was.Detta var den perfekta födelsedagen måste jag säga! Enkelt skitroligt och med de allra käraste av vänner! Mycket asgarv och lite hjärnludd senare somnade jag gott i min säng hemma,43 år bliven. Tack mina kära kära vänner!!!!!











Inga kommentarer: