Sidvyer, senaste månaden

söndag 26 augusti 2012

Inkbash 2012 och annat krafs.

Nä nu jävlar!!!
Här ska bloggas. Om ni tycker att det tar lite tid mellan gångerna är den enkla anledningen att faktiskt inget händer i mitt liv! Då ska man ge fan i att skriva med.
Persa släppte loss mig helt fritt på sin arm och då bestämde jag att ett anatomiskt hjärta skulle göra sig där,därmed basta.
För er som undrar står det pater noster,,för att jag VILLE skriva det,inte för att det är djupt eller så.
Och Gustaf fortsätter på sin Beatlesarm,bra bilder ska tas den dagen den är färdig,tills dess får ni nöja er med dessa;)

 Så kom Inkbash,,det är helt sjukt att det gått ett år sen jag var där sist. Den stora förändringen är att jag inte jobbade detta året. Jag slapp,,,,nä jag SKET i det!!! Det var underbart att få uppleva ljuden dofterna och atmosfären och faktiskt kunna ta del av den istället för att jobba som ett sär en hel dag och sen kollapsa i sitt hotellrum.
Jag gick till Järntorget och åt en Ceasar salladoch drack rose,,,lyssnade på Rival Sons i lurarna och ignorerade kyparen på resturangen som inte hade mer vett än att flirta med en ätande kvinna. Så gör man väl inte?
 Sen satt jag och tråkade Carl på Wicked tattoo när han plågade Ellen,,tror jag måste rökt 100 cigg passivt den dagen bara genom att svansa efter dessa 2 och alla andra för den delen. I tattoovärlden har rökingen inte alls minskat,snarare tvärtom??!!(och det kan jag skita i)
Lyckaes sent på fredag kväll jaga fatt i en räkmacka som hade gjort den bästa sjögurka stolt!

 Sov som vanligt på Rygefjord,båten som har tagit minimal living till sin spets,där toaletterna är designade efter EN rövbredd och aldrig mer,,,men ack så trevligt;)
Förutom de uppenbara idioterna som inte fattar att det är stålskrov på båten vaggas man lugnt till sömns av vågorna med den finaste utsikten man kan ha över stockholm:)
 Dag nummer 2 skulle jag INTE spendera på mässan,,jag skulle softa,rita och bara vara. Det slutade md att jag var där till 23,,,Årets speaker var något av det sämsta man kan tänka sig,så ingen hörde ett skit av tävlingarna,så jag drog efter halva black and gray där Ellen ställde upp. Det var jättmånga tävlande i den kategorin,,,och tänka sig Ellen vann 2:a pris!!!!!!!! För en flicka som hållt på i knappa 2 år med att tatuera och som har mött motgång efter motgång när hon velat lära sig,,det är fantastiskt!
 Hittade  seamist på ett apotek,,det stod att det var bra för hårte och att man fick en naturligare look,,alkohol och salt och gubbaparfym slänger man ihopa,med en dash av epoxylim,då får man denhär GRISdyra produkten som jag sedemera kan prima badrumsväggar med,,,så vårdande  var den!
 Och mitt stora  minus på karmakontot,,,jag köpte present till frugan,,,Jag vill inte prata om det,,jag ville bara visa att jag är inte HELT omänsklig när det gäller,,,shopping.
 Sprang över Reinel en kort en!!
 Och trötta men fina Ellen,,,så värd ett pris var hon den lilla:)!
Ja,,det var Inkbash i Stockholm,,,kort koncist och riktigt roligt! Nästa helg blir det skarpt läge,då ska jag till Göteborg,där Heidi Hay och Nike håller mässa! Steampunk ska bli ämnet och en ny helt fräsch take på hur en mässa ska hållas:) Kom dit vettja? Lissebergshallen,dagspass på Lisseberg ingår:)

10 kommentarer:

frugan sa...

O jag e så glad över presenten :-) tack

frugan sa...

O jag e så tacksam över presenten:-)

Maja sa...

VARFÖR JOBBAR JAG NÄSTA HELG?!

Mikaela sa...

Eyescream! Jag och min partner in crime besökte ink bash i lördags kväll, jag tyckte också att det var helt underbart med allt surrande överallt, alla härliga människor och framförallt all inspiration som gick att finna.

När vi skulle gå och titta på de vackra herrarna som utförde extrema bamboo tatueringar bland annat, mötte vi dig på vägen (misstänker nu att du var på väg ut till balkongen för att passivt röka tillsammans med ditt sällskap). Jag ville så gärna gå fram till dig och berätta hur mycket jag uppskattar dina konstverk, och hur fantastiskt fin jag tycker att du är. Men du försvann rätt fort, och jag lyckades inte hitta dig under resten av kvällen. Hur som helst, det jag vill säga med denna utdragna text är att jag tycker att du är otroligt begåvad, och att en av mina drömmar och visioner är att kunna skaffa en sleeve gjord av dig.

Må väl och fortsätt vara fantastisk, kärlek Mikaela.

Per-Oscar sa...

Tjena Stina. Jag blev så nyfiken :P .Tack för biran och för att du fixade in en så man fick lite vip mat under fredagen. /cheers


peroskius@msn.com

Stina sa...

Mikaela: awww tack!! Det var precis vad jag behövde höra!!!
Per-oscar: tackar själv för det ypperliga sällskapet!!:)

Fredrik sa...

Letade efter dig i fredags, men såg dig inte, så får ta kramen en annan gång :-)
Va där mellan 21 och 23 ungefär..
/Fredrik

motherfuckinJulle sa...

Då ses vi till helgen!!
Ser fram i mot att bli gaddad av dig! :)
Ska oxå bli kul att se och uppleva inkfest med steampunk tema etc.
Ååååh så spännande!! / Marie Julle

Jessica sa...

Hehe söt present! Och fika gjorde du och Ellen precis nedanför min port ser jag :) Jag tyckte oxå det kändes konstigt att inte ens gå på mässan i år! Vi som brukar hänga där större delen av helgen :) Gick förbi Zoi idag när vi va i gamla stan, skymtade Ellen där inne. Såg ut som hon själv skulle få en ny gaddning :)Jättekul att hon fick andra pris! Bra jobbat tjejen! Grattis

Jessica sa...

Och räkmackan ser grym ut!