Sidvyer, senaste månaden

fredag 9 november 2012

Det som hamnade i min utkorg på kontoret.

Men förhelvete! I all röran över att planera Helloweenparty till helgen,ordna med bilen,måla tavlor och jobba så glömmer jag att blogga upp mig! Det lär ju bli en hel del sjuka foton efter helgen,så glöm inte att hoppa in och glo;) Det utlovas sjuka människor i hög.
Daniel ville fortsätta på sin arm och jag tror inte riktigt ni kan föreställa er hur stor denna biffen är! Han har sin fru på utsidan,och den tattoon är inte liten,en ros på insidan som är gigantisk och nu en ros till på dendär EXTRA jävla armen han har bakpå,och ÄNDÅ är vi inte runt!!!!!!!!! Dax att sluta campa på gymmet!

Pierre kom för sin tredje(!!!) sittning på den Samoanska armen,,och jag får nog klappa migsjälv på axeln där och säga att det har gått jävligt snabbt att fylla en hel arm med detta intensiva mönstret:)

 Sen fortsatte vi på Barbaras arm,den goa Göteborgskan från stockholm och alla andra ställen på jorden! Jag vill INTE göra lila rosor(så få inte för er något) men Barbara är riktigt bestämd,så lila it is;)

 Och så den sista sittningen på Linda,,min lilla sockertopp!! Det suger att inte ha fler sittningar inplanerade,för likasom att kunden ser fram emot en sittning för att bli lite finare så ser jag också fram emot att sätta mig ner några timmar och prata med kunden och bara bolla tankar:)
 Och så hade jag en 17 åring i stolen!!! Hahahaha Det är bara 2 veckor fram tills han fyller 18,och  det kan jag gå med på,mycket för att jag sen inte hade hunnit. Det blev In Flames kråkan,och nog fasen bör alla ha en kråga?


Inga kommentarer: