Sidvyer, senaste månaden

söndag 11 november 2012

Kommentarer?

Hmm,,, jag har aldrig haft så många läsare som nu,och ändå får jag knappt några kommentarer,är det SÅ besvärligt att lämna kommentarer? Eller man vill helt enkelt inte? Har ni inget googlekonto eller något sådant så kryssa bara i anonym och skriv under med ert namn i kommentaren:)
 Tar gärna feedback på detta kära läsare!

8 kommentarer:

Anonym sa...

No comments!
farbror godis

gange sa...

Jag tycker det är mest intressant att läsa och kolla på de fina tatueringarna du gör. Men jag har oftast inget att tillägga, skulle jag ha det så kommenterar jag. Och att bara kommentera med ett "Fin tatuering" varje gång känns inte speciellt produktivt, får facebook känsla över det då.

Stina sa...

Helt rätt gange!!

. L i n n e a sa...

Håller med gange! Skulle kunna kommentera nagot fint varje gang eftersom jag alskar dina verk, men det skulle kanske bli lite trakigt i slutandan... Keep up the good work! :)

frugan sa...

O jag blipper dig istället juh :)

Anonym sa...

Gillar att du är ärlig och berättar om ups and downs, det är befriande. Man vill inte läsa om bara en glättig fasad. Hur många läsare har du på bloggen?

Mvh Gunilla i Småland

Stina sa...

Ja så är det Gunilla,tycker själv det är astråkigt att läsa en glättig blogg om hur jäfla bra allt är,det måste finnas utrymme för lite verklighetskoll med. Jag har lite över 21tusen hitar var månad,men ju fler läsare man får desdå mindre personlig kontakt verkar det som,som om folk tänker att man är mer ett TV program;) Jag vill ha kommentarer och feedback!

Henric sa...

Du har kanske inte haft inlägg som berört tillräckligt mycket? Eller som folk tyckt det varit värt att kommentera, litet som ovanstående uttryckt det t.ex.