Sidvyer, senaste månaden

fredag 23 november 2012

Laser my darling

För 7 år sedan dök det upp en sjukt snygg kille i min studio,som var pintyst,lugn som en 90årig huskatt och extremt blyg. Han undrade försynt om jag kunde tänka mig fortsätta på tetueringar som Eyescreams förra ägare hade gjort.  Det gjorde jag,band ihopa drake med arg måne och fortsatte med diverse runtom. Nu,7 år senare har vi hus,2 katter och jag är lika kär idag som den dagen jag insåg att detta är mannen jag vill leva resten av mitt liv med.
7  år gör dock sitt till på en tatuerares talang,och idag är jag mer färg än mågonsin. Då var jag enbart B&G och Fredrik själv ville gärna ha skallar och horror. Dagens I-landsproblem dök upp och han insåg att färg är något han gärna vill ha,och jag köpte dels därför min laser. Efter ett år av strul har jag äntligen fått den att fungera som jag vill och vi kämpar på (INTE väldigt intensivt eftersom det gör rätt ont) .Man känner rätt ofta att det inte händer något alls,speciellt eftersom jag och Fredrik ser armen var dag,men nu jämförde jag med hur det såg ut innan vi började (månen stod dessutom ut från kroppen så illa den var körd) och ja,,Se själv resultatet. Det mesta förutom månen är bara kört en gång.


8 kommentarer:

Teun sa...

Va f-n gör lasern biceps större? :-)

Anonym sa...

hur många laser sessions har du körd på den armen. det börjar se bra ut :)

Vera sa...

Hahaha ! Musklerna har också växt..! ;) Måste vara den konstanta chipskonsumptionen!!

Kröl sa...

Sjuka biceps ;)

Catja sa...

Får man också musklar av lasern ? ;)
Kul att den äntligen funkar!!

Anonym sa...

Ha ha! Jag har också två ärrade skit-tattoos av förra ägaren till Eyescream... Tycker du är grym Stina men har alltid undrat varför du behöll samma namn på studion? :) /Johan

Nikola sa...

Har lasern några bieffekter? Verkar vara en sjukt bra mackapär!

Stina sa...

Ja Nikola,lite tråkigheter är där. Man kan få lite blåsor och lite nätta ärr av det om man pillar,och det tar tid att görabehandlingen på så sätt att det tar 10-20 min att göra,men 6 månader att se det färdiga resultatet och 6-8 veckor mellan omgångarna.