Sidvyer, senaste månaden

onsdag 21 november 2012

Stress

Det har varit väldigt mycket på sistone,och det mesta är mitt eget fel,men ibland förbannar jag migsjälv för att jag ordnar upp så mycket som hopar sig? Helloweenfest,att ordna och planera den,gästare veckan efter,mingla lite med honom ,sen var det en lugn comalördag,sen hade jag lovat att hämta min polare i Göteborg för han hade fått en helt ny axelled inopererad och kunde inte ta tåget hem(GIVET ställer man upp) och som det föll sig fyllde Ellen år den helgen ,och när jag ändå var i Göteborg så slår man ju 2 flugor på smällen.
Carl hade ordnat så fint för oss att det blev bord på Dorsia,ett väldigt coolt hotell och restaurang. Tyvärr fick Carl inte vara med om det eftersom hans barn fick kräksjukan,så jag och Ellen drog själva:)


 Inredningen utlovar massor,hovmästaren utlovade mindre(sur arrogant uttråkad  jävel) och maten var helt ok men tyvärr inte mer än så:/



 Efter en tidig middag satte vi oss på en helt tom pub nästan och tog en sista dricka,,,
 Och i princip var det ju som om Carl var med oss hela kvällen för Ellen hade mest kontakt med honom;)
 Jag bodde på Hotell Allén,ett väldigt väldigt billigt hotell,som jag var nästintill ensam i;) Med parkering och allt,hur bra kan det bli. Fick lite apokalypskänsla i frukostmatsalen,men föredrar fan att äta ensam;) Brödet var 3 dagar gammalt,men vad kan du begära för 550 kr per natt mitt inne i centrala Götet.


 HJag har försökt klämma in träning i detta hela,men min kropp säger upp sig så fort jag försöker. Tränar var morgon i vanliga fall,men igår bestämde sig muskelfärstet i övre ryggen att börja släppa.En väldigt VÄLDIGT lindrig omgång denna gången,men skräcken sitter kvar sen förra att det ska bli så att jag inte kan tänka av bara ont,och det har jag inte TID till!!
 Och för att utmana mig lite extra så är min nya Indobräda(ju. Det är en skateboardstor sak med kicktail och inga stopp,som man kan trixa på.Ja,jag är väl medveten om att jag kommer att stå på huvudet ett par gånger,men friskt vågat är en bra ursäkt för brödna ben som det heter!

3 kommentarer:

Marita sa...

Men så ensamt det verkar varit :(

Anna "Superbusen" sa...

Jag hade vart jätteskraj om jag hade bott helt själv på ett hotell.. Fast o andra sidan, är hotellet billigt (och bara för en natt) kan man stå ut med en hel del.

Stina sa...

Hahahahahaha NEJJ! det är när du har folk runtomkring dig du ska vara rädd. Vilken random person somhelst kan vara ett psycho,när där inte finns en själ i närheten är man safe;)