Sidvyer, senaste månaden

lördag 15 december 2012

Crappy tattoos del 8?


Jag slutar inte förundra mig över hur jävla  mycket skit det finns därute,och det som skrämmer mest är att dessa bilder som läggs ut är inte som varnande exempel av tatueraren själv,utan det är ju då jobben han/hon är NÖJD med!!! det ger en en tankeställare!!
Vi börjar med denna lite kristna hyllningen,,,trodde jag! Men när du kollar närmre  ,så förutom den uppspikade kråkfågeln  så ser du Frank Zappa som hånglar upp en random dude. Notera att han hängt ut både kuken och julsocken under sin ärm,och kuken måste jag säga är proportionerligt felig,,SÅ stor kan man inte ha. I övrigt ett harmoniskt skuggat  sceneri MED ett ovädersmoln övanför,en cover som nog inte bli så bra som resten ,för den får inte vara med på bild.
Tror ni de kommer att grina åt killen i kyrkan?
 En jävligt  hemlig ninjaörn  ser vi här. Antingen det eller så har killen flugit in i ett rödmålat staket på tvären,och fått den snyggaste blåtiran . Det kan hända den bäste ,speciellt med ninjamasken på,den är så ivägen,och utan händer är det rätt kört !!

Såhär hade Marilyn sett ut om hon överlevt till sina mogna 60 och fått tag på samma plastik kirurg som Burt reynolds!(se bild) Antingen det eller så hade de inte tillräckligt med stencilpapper och snålade på mitten?
 Vi ser det om och om igen,Spijker köper Saab,Chevrolet blir Kia och oavsett hur många chevamärken man klistrar på en Kia är och förbir det en Kia med mindervärdeskomplex.  Ungefär samma hände med  Cyberdyne systems när filmen släpptes och alla insåg att de skulle orsaka världens förfall. Företaget kursade och köptes upp av Samhall .  Nedan ser du ett  exempel på hur DET funkar. Ungefär som att ha en asiat som körlärare.
För en gångs skull ska jag inte hacka på tatueringen,som man utan problem KAN hacka på,jag vill bara påpeka det feliga i att tatuera  folk som kommer direkt från valfritt koncentrationsläger:(
 Vissa vill ha Johnny Cash på kroppen,andra utvecklingsstörda Marilyn,och ytterligen andra vill ha Butthead? Ju mer jag tänker på det desdå mer övertygad är jag att det faktiskt är Butthead som James Dean?
 Ungefär så ser alla mina ormbunkar ut i fönstrena därhemma. Har hört att de kräver vatten och kärlek,men jag tycker det är mycket begärt? Killen på bilden tyckte väl samma och förevigade sin k(r)ukväxt
men hade bar ett foto på en vesen. Som det kan gå.
 
Alla ser vi med olika ögon på de objekten vi ska avbilda ,och jag gillar hur killen här har tänkt . "Jag tar det viktiga och ser till att få åtminstone det att sitta fast. Lets see,,pattar,eld och tarzankalsoner UTAN leopardprint,för det är gay.There"

Jag,,,,jag  vet inte vad jag ska säg? HUR man gör för att få en tatuering såhär fucked up,,,ja,,jag vet faktiskt inte??
 Jodå,det FINNS örnar i Turkiet med,vemfan har fått er att tro något annat? De flyger omkring med en kofot och amerikanska flaggan och ser till så att världsfred och tillgång till  falafel är konstant!
Denhär skulle kunna höra hemma i Tomelilla. Säg det på bredaste skånska så blir den mycket mer vettig
 "jag vill ha en tjock förvånad indiantjej som aldrig gått en sminkkurs i hela sitt liv!" Check,tänkte tatueraren,jag tar förra veckans babyporträtt och slänger på litta hår,krigsmålning och mascara på sniskan,hur svårt kan det vara?
 Ja den är felstavad,men VET vi egentligen det? Hon kanske menar att hon har många daddies? Sugardaddies? Jag hoppas innerligen på att  hon faktiskt HAR fler,för  killen på bilden lär inte varken få eller ge sugar.
Ni vet hur sur katten blir när man badar dem? Samma sak händer med Vargar,man ser det bara så sällan. Lägg till lite schampoo i ögat på det och du får detta. Inget att anmärka på här,rena fina linjer smakfullt placerad och noga utvalt motiv.Fem solar.
 Jag trodde inte att man kunde få Michael Jacksson mer obehaglig än han var på riktigt,men när du lägger till The Grudge känslan på det har det något som får hennes make att skita av skräck var kväll han lägger sig ner brevid henne.
Ni glömmer väl inte coverup tävlingen som Eyescream håller??  Har ni era egna skräckscenarion så bara skicka in!

1 kommentar:

Marita sa...

Marilyn: Länge leve knölpanna och stjärnor i öronen - helst öron som sitter fast i halsen. Så hör man när man sväljer maten och det är bra för när man har sånt underbett så är det lätt att det slinker ner saker som icke ska sväljas..... Sen tror jag att Marilyn dog aldrig - hon upptäckte bara att hon va trött fladdrande kläder så hon gömde sig och klev sedan ur sin garderob som Burtan istället.