Sidvyer, senaste månaden

torsdag 6 december 2012

Crappy tattoos del någon av många!

Det var alldeles för längesedan jag delade med mig av de RIKTIGT dåliga tatueringarna man kan hitta ute på nätet,och jag vill poängtera att de INTE är en del  av coverup tävlingen ,hur mycket de än borde vara det!
Vi startar med den tatuerade(??) dumkåta älvan med chipstuttar och brydararm ,avslutad med mongovinkningen Ett slående mästerverk som highlightats med lite vitt för att få den att  liksom poppa ut ur mängden. Ja,,,det gör den sannerligen,men inte av några somhelst goda anledningar. Jag ska hem och öva på den fyrfingriga inverterade mongovinkningen ,jag tror det kan bli en riktig hit i sovrummet!
 Om ni har sett MIB3 så har ni också sett världens fulaste fisk,blobfish(den finns alltså på riktigt,till skillnad från hästar)   och oartisten här har misslyckats att ens göra den. Han får ändå vara stolt över den gigantiska kukfällan han lyckades  lura på killen,en kuk med fjäll och fenor som inte på något sätt gör det lättare för fanskapet att simma eller stå.
 En manodepressiv tantälva med hängpattar och klöve anyone? Jag skulle nog inte ens vara missnöjd med denna tattoon,jag hade nog bara garvat varenda dag jag kollat på den!   Så kan man liksom känna sig när man blir uppåt de 50,vaknar på en svamp i skogen ,naken med endast en toppluva ,,det går att relatera till.
 De downsskadade delfinerna som så ömsint vill hångla med varandra  går aldrig att komma ifrån.  Jag                                                                 å jävla hd av denna,och när det tar slut(för det gör det garanterat efter denna missen) kan hon använda det som sin egen personliga hämnd. Hennes blivande ex straffade sig själva med världens fulaste tatuering,redan innan det tog slut. En jävligt omtänksam kille!
 Jag gillar idén. "Jag vill att min arm ser ut som ett skissblock!" Ingen i detta rummet hade ett skissblock,för ingen av dem,inklusive killen med maskinen,kan rita,så de tog lillsyrrans! Geni. Poäng till er som kan gissa vad det är? Är det en rebus?  Cirkuystätet under solförmörkelsen som åts upp av taggbusken från den svarta lagunen och dödlig boxare. Sug på det djupa budskapet.
 Döden  KAN komma i chiliform,och det är exakt det som händer här. Förevigat i ett riktigt pinsamt ögonblick när liemannen blir mulad av en röd chili peppar,,sånt händer så sällan,,,allt för sällan. (Det ska egentligen vara siluetten av en kyrka bakom liemannen,men killen blev lite väl entusiastisk när det  gällde rödfärgen och trodde det var en bit av kappan)
 Man hackar rätt ofta på porträtt,men man kanske ska stanna upp och fundera lite? KAnske VAR faktiskt leatherface  killens mamma? Vem har sagt att killen med motorsåg faktiskt var en man? Det kan likagärna varit en storvuxen dama från landet med lite hett temperament och lite dålig hy? Isåfall är detta porträttet riktigt bra.
Och ja,vinterkräkhelvetet kan även drabba gripar! Varför skulle de vara besparade? Nu måste pappa grip här gå ifrån kontoret mitt på dagen för att VAB:a  samtidigt som han får grym gamanacke som han spyr! Och vill det sig riktigt illa(som här) så kommer det från båda hållen. Fattar ni vad det innebär för ett djur som använder kloaken till ALLT? Döden

Det är inte fel att använda fotoshop när man gör research och tar referenser ,men det ÄR fel att använda resultatet rätt av. Så,tattooskola nr 1: korsa inte höger nos med vänster sida av kind samtidigt som du frihandar dit en ilsken rynka OCH råkar vika stencilen.  Det KAN vara att det syns på den slutgiltiga produkten,hur erfaren man än är som artist.

Delfinerna står säkert för något,jag är övertygad om det. Initialerna står säkert för något med.  Men döda utsvultna auschwits delfiner?  Jaja,in memoriam och alla de grejerna iaf,den symboliserar ch allt det. Bra.Fin.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hon på första bilden har ju reumatisk värk!! Det ser du väl på vinkningen :)
Eller så är hon döv och tecknar ett C ...

LS

Anonym sa...

Stackars tigoren har ju inga morrhår heller. Ser bara ut som en bunke pormaskar där de skulle ha suttit.

Marita sa...

Hahahahaha - tycker avbilden av mamman är "bäst"! Så stolt och glad hon måste blivit när sonen kommer hem med en kombinerad bild på mor & far i ett - mammas hår, ögon och ansiktform och för att hedra pappa slänger vi dit hans snopp och rövhål mitt i nyllet på mamman och litta skrapsår på det - de é kärlek :)

Jessica sa...

Satan vad hemska tatueringar! Shit..
Skulle jätte gärna vilja veta vad du tycker om tatueringar osv. Svara gärna på frågorna i mitt senaste blogginlägg! :)

Jessica sa...

Alltså den där firren tar ju priset!