Sidvyer, senaste månaden

onsdag 12 december 2012

Mellanspel!

Jodå,,är man jag är det HELT normalt att sminka sina katter,och som Kapten sa,det ÄR ju redan testat på djur,så det måste ju vara ok? (för er VeganerargafeministerdjurättsHBTpersoner:nä så är det inte,och det är ögonskugga,han märkte inte ens det,han undrade bara varför jag borstade hans läppar,lite smått ovanligt)
 Så,gay Birma,ett underbart superhjältenamn;)
 Och eftersom vissa somnar tidigare än andra blir det straff på det (jag var inte ett dugg trött och oftast råkar omgivingen illa ut då)
 Och på morgonen ,när man hoppat IN i bilen och väntar på att motorn ska bli lite varm,då kan man göra det lite julmysig för sigsjälv och Optimus Prime. Julsånger på radion och glitter i rutan,,fan så jäfla juligt!:)
 Och tänka sig!!!! Idag fick jag det finaste paketet!! De små salt och pepparkaren i form av jättefina hönor!! Gladare kan ingen vara,nu undrar jag bara vad Kapten ska köpa i julklapp åt mig,dessa stod ju högst på listan.
 Jag jobbar även mellan varven,tro det eller ej. Heidi fick sin 62års present av Spindelmannen och Helene,och hon vill specifikt ha det i höstiga färger,så då blev det en iris i önskad färg.
Och igår byggde jag på md lite jugendmönster på en gammal coverup inte gjord av mig. Folk blev genast jättenyfikna när jag suddade ut den andra tattoon och började troligen inbilla sig alla möjliga hakkors,pepparkaksgubbar och negerbollar därunder,men tyvärr,så piffit var det inte,det var bara en nautisk stjärna;)

Inga kommentarer: