Sidvyer, senaste månaden

fredag 28 december 2012

Tattoos från juletider! Samlade för att jag kan.

Jag har halkat efter med tatueringarna  på sistone,det har varit lite tight med jul och allt runtomkring. Som vanligt bokade jag jobb ända in på lille julafton då vi skulle köra upp till örebro,så det har inte riktigt funnits tid att pusta ut ,eller allt annat. Instagram tar upp rätt mycket som jag tillverkar  dessutom,för att det är lätt och snabbt:)
Jag fick äran att göra den första tattoon på Marie,och jag fick helt fria händer att höra om en lilja från en bild som alla har,som är tatuerad sonder och samman,till något helt eget:)
 Frugan kom och fick färg i sina fjärilar,och bilderna ser verkligen tufsiga ut nu,dels för att linjerna är några månader gamla men också för att de höga doserna kortison gör det jättesvårt för oss att tatuera(eller lätt egentligen,det flyger in ,men hon blir blåslagen av det!)


 Sen kom Wiking ner och fortsatte på armen som växer och växer. Den är smått omöjlig att fotografera så att det ser ok ut,men den är grann i verkligheten,det enda som är lite viktigt;)
 Pierre hade bara någon timme kvar på ifyll och piff av arm,och det är fan alltid skönt att få färdigt ett projekt.


 På utsidans mitt satt en gammal tro hopp och kärlek tattoo som han först ville spara ,men sedan ändrade sig,så därav  tittar den fram lite.
 Barbara gav mig det enorma förtroendet att fylla hennes arm,något som alltid sätter grodor i halsen på mig. Jag troor aldrig att jag kan sådant och projektet tycks alltid så stort och omöjligt,men det jag alltid glömmer är att mina kunder har sådant tålamod och har faktiskt räknat med att det tar tid (förutom de som har sett Miami ink och tror det går på en dag) .
Vi fortsatte med en Lanterna och lite svarta opaler på underarm. Nästa gång blir den färdig,och det som syntes ett så enormt projekt var plötsligt inte det:)






1 kommentar:

Jessica sa...

Alltså du är ju så galet grym. Är med i din tävling om den fulaste tatueringen, men kan knappt vänta tills den är avgjord med att täcka över den. Får du någon avbokning så hojta!