Sidvyer, senaste månaden

onsdag 20 mars 2013

Crappy tattoos the followtång

Jag vet inte riktigt HUR kvinnan tänkte men jag är rätt säker på att där var en tanke bakom detta motiv valet. Antingen är hon själv så strykful att en asgam på fläsket liksom drar blickarna till något vackrare än henne själva eller så var det ett medvetet sätt att använda och täcka över bristbingar och lovehandles,,om inget annat är det stora svarta påskägget som utgör bakgrunden,,, ja det är ju också distraherande.  Jag frågar er,vad är det för fel på en vanlig sparv eller åtminstone en liden pingvin!!!!??
Och på tal om sparvar,här har ni killen som aldrig flög! Den låghalta klumpfotade siamesiska kvastörnen ser man inte nuförtiden,se dog ut eftersom de inte kunde varken äta skita eller gå och säkerligen inte flyga heller eftersom de föddes med klumpvinge och röven på trekvart allihopa,,,och bara kolla på klövarna den ligger inne med? Jag skrattar mig ful över denna;)
Om 2Pac hade varit en hund hade det varit denna. En stenad skev  schäfer,,,,säg det fort 10 gånger?
Och om Tingeling hade fötts med en kromosomdefekt hade det varit denna! En älva med innetofflor och  ett jack i huet blirman fan inte glad av:( Vingarna har dessutom designats i tyskland.De flyger man fantamig bara rakt fram med, I marchtakt.
Hahahahahahahahahaha ja herregud,,, thug life people! Han är så jävla bad ass med denna på ryggen att man hade ,,,eller nä vänta?  Hahahaha jag får fan donera min perspektivbok åt killen,,hahahahahahahahah och berätta vart man egentligen ska ha ett par trosor!!
Ett lysande exempel på något som skulle kunna vara bra men som vid närmare tillsyn är så illa. Det ska ju vara Ron Burgundy  men det ser mer ut som Lasse Kronér när han sitter och skiter. Jag minns ett irriterande jävla barnprogram när jag var liten där de envisades med att rita näsorna så,redan vid 5 års ålder störde det mig så illa att jag fick blåmärken. Lägg till det faktum att han gör bloggminen ,,its just wrong.

Jätte jätte jätteobehagliggt!! Jag tycker barn är obehagliga sen innan,men dessa är ju bara sjukliga! Spana in deras händer och förstå vad jag menar med konceptet klöve!  Tillockmed Musse Pigg ser så mycket bättre ut än barnen och då är det fan dax att byta ut sina ungar!
Denna är ju inte riktig utan fotoshopad på,men någon bör berätta för tjejenn att OM hon nu ska  tatuera in den så bör handen (som jag långt om länge såg att det var) inte se ut som en klase kuk  på havsbotten!!
Ja,,kattmänniska är ju jag också men vissa kan ta det snäppet för långt. Killen i mitten ser inte så jävla nöjd ut med läget,och  den gråe strax till höger där bör nog ha blivit avmaskad för längesedan.
Undrar om det är en representation av hur de alla dog?Till vänster har voi de som åt ihjäl sig och dog av grön starr,till höger blev aldrig avmaskad och under den en hemsk partyolycka,och killen i mitten bröd örat!
Det kan vara så,,, Guldtramen runtom ser mer ut som det de lämnar i lådan åt oss att rensa upp,,,
Har aldrig förstått grejen med leopardfläckar eller djurmönster överhuvudtaget? Tycker verkligen tanter att de är sexiga i leopardmönstrat? Och vart FAN kommer den idén från? Som demonstrerat på bilden nedan ser det tatuerat mer ut som en hudsjukdom än som en leopard. Nå hon kommer att känna sig megahet när hon är 60 iaf,,,den första tatueringen man blir nöjdare med  genom åren.

1 kommentar:

Marita sa...

NR5: Det är så här E.T ser ut som död - skulle kunna vara Michael Jackson också......eller kanske en breflabbad glasögonkobra som svalt en liden påg med keps.....
Hoppas man inte hittar den tofsnäbbade bubbelgamen i sitt påskägg...
Hahahahahaha - alltid ett gott skratt med dessa crappytattoos