Sidvyer, senaste månaden

söndag 24 mars 2013

More crappy för att det finns!

Eftersom jag inte har något för mig just nu så rotade jag fram lite fler nastyass bilder åt er!
Jag har inga som helst tvivel om att detta kan bli nästa relkamkampanj för Audi,jag menar det påvisar hygien,smak innovation och mycket annat jag inte kan skriva på bloggen!

Hon kommer äver rätt säker att få ligga i baksätet på ett vrålåk som det nedan. 
Detta är vad vi kallar en Zlatan-cover ,en cover i form at killen själv som moder Maria,omgiven av grå gröt. Coverstilen har fått sitt namn efter att man använder sig av en GIGANTISK näsa ,den drar sedemera till sig blickarna från allt annat. Grå gröt är också ett bra sätt att täcka sådant man kanske ångrar,annars är en brunbjörn ett gammalt hörbytrick. (ja jag bara delar med mig av riktigt bra och hemliga tips!)
 Ja man har ju inte riktigt något suddgummi så om man inte blir riktigt nöjd är det enda man kan göra att helt enkelt stryka över med lite streck så man fattar att det inte är på riktigt. Nä jag hade inte heller varit helt nöjd med en plommonlila ros som mer liknar en fessa (vi vaktar väl språket på en söndag) i en skittornado,alternativ ett elstängsel!
 Jag kan höra hur argumentet har gått här "Jag vill bygga in min ängel (ja det är faktiskt det)med en rosenranka över hela benet som fortsätter upp och runt kroppen,men jag är student,hur gör vi då?"
Så gör man. Klara på en timme och där ser ni även hur det ser ut när en höghastighetsängel krockar med en rosenkvist. Konstnärligt och billigt. Vad kan gå fel?
 För er som in te har råd med hela kitet tatueringsmaskin,nålar och allt sådant kraf kan jag numera berätta attd et går lika bra att göra skiten med en kratta! Bara kolla på linjerna! Det ser fanimig nästan ut som en tatuering!
 Hahahahahahaha ni vet när man tagit dnedär flaskan rödvin för mycket?  Bara den där ena bag in boxen som gjorde att man vaknade upp med brun jävla huvudvärk,,,hahahahahahahahahaha se nedan!!!!
 Och slutligen,,,man behöver inte ha talang inom att rita,man måste bara kunna marknadsföra sig! Geni! Köp en tattoomaskin eller valfri kratta,slit fram pattarna och vips är du faktiskt tatuerare!! Att jag inte tänkt på detta tidigare!

2 kommentarer:

Marita sa...

Audi? Bröt hon naglarna när hon bytte olja på biljäveren? Rosenrankan - hur va det nu - får man snyggare ben om man står på tå??? Sorry men det enda som hjälper här är väl ett par rejäla brallor :)
Och ögonen hahahaha - brukar ju vara tvärtom när man legat för länge i solen med brillor och utan solfaktor :) Fy fan va gräsliga

jen. sa...

alltså naglarna på översta bilden är fan det fulaste. å det säger inte så lite..