Sidvyer, senaste månaden

fredag 22 mars 2013

Ugly women great tattoos?

Satt och diskuterade fenomenet att de riktigt snygga playboy brudarna oftast ha de fulaste jävla tatueringarna man kan tänka sig! 
Folk tittar på alla dessa tattooed women,och sexy tattooed girls osv på facebook och instagram,och allt de ser är "sexig brud med MYCKET tatueringar" wow! Så vill jag också se ut,eller henne vill jag ligga med.
Men har ni tittat,och då menar jag verkligen tittat på dessa tabuleringarna?
Nä,för man ser bara konceptet och helheten,och så får tjejerna beröm och uppskattning,ju mer de tatuerar sig,hur fult och kass det än är! 
En dag blir de också 36,och plötsligt är det inte så hett  med ballögda sjuksköterskor på armen  som ser ut som en femåring fyllt i dem,,eller ett mishmash av leopardfläckar uppblandat med diverse,mest liknande en olycka i bruna bönorna.
Titta noga,så ser ni.
Min största undran är dock:Får de fula brudarna med magiskt fina tattoos lika mycket uppmärksamhet???
Svaret tror jag vi alla vet.







6 kommentarer:

JohnnieFromTheBlog sa...

Tycker det var lite onödigt mycket gnäll här (Avundsjuka?) De flesta av tatueringarna på bilderna du visade var hur snygga som helst.

Stina sa...

Hahahahaha nä det är dem INTE!! det är just det jag vill få fram,ni tittar inte på tatueringarna och ser inte hur kassa de är! Jag menar att dessa kvinnorna boedefyllas med det vackraste av det vackraste,kan du tänka dig vilken komb det hade blivit!!

JohnnieFromTheBlog sa...

Mhm. Vad tycker du om dessa då?

Stina sa...

dessa vad?

JohnnieFromTheBlog sa...

Jag klistrade in en länk, men blogspot tycker tydligen inte om den. Det var ett gäng kvinnor med fantastiska tatueringar. No biggie, ville bara se vad du tyckte om dem.

Anonym sa...

Som hon den rödhåriga söta lilla pinglan på NY Ink. Asful mumieskalle (?!?) på bröstet!!
Julle