Sidvyer, senaste månaden

lördag 30 mars 2013

Kakmonster och burlesque!

Vilken dag igår! Hela Sveriges  lilla favorit Malin kom och fortsatte på sin rygg,ett projekt som tar sin lilla tid . En hel rygg att fylla är i princip som en helarm ,eller tillockmed 2 faktiskt,och det blir en hel del färg. Efter nästa gång kommer detta att ta fart rejält ,så är det alltid med stora projekt.
 Sen fick jag ÄNNU en present (får jävligt mycket saker av alla snälla underbara kunder men det är INTE något man ska/förväntas göra!!! Vill bara påpeka det!!!)
Sara-Li på Heartbreaktattoo i Löddeköpinge tillverkar dessa snygga smyckena,så är ni intresserade så bara kontakta henne via hemsidan:)!! Lite steampunk antik känsla,och det är aldrig fel:)
 Och tro det eller ej en till present dök upp från en väldigt väldigt liten människa  i en väldigt väldigt stor värld. Mitt älskade kakmonster!!! Den får numera husera i mitt sovrum,som om jag vore 5 år igen.

1 kommentar:

jenny.lindahl@hotmail.com sa...

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att sälja Kakmonstret till en behövande liten ettåring? Om du kan det snälla maila mig. Kram Jenny