Sidvyer, senaste månaden

måndag 29 februari 2016

Släkten invaderar Country kårner!


Kan villigt erkänna att veckan efter Edinburgh var lika kämpig som veckan innan och på löradg morgon grät jag nästan så slut jag var av allt från tekinisk uheld till en mansförkylning så dominant att den troligen har en adlig titel. Att farbror Lasse och husbilsmaffian ville komma och hålla gille var dock mer en tröst än något jobbigt. Att laga mat och  serva drinkar till kärt folk är som balsam för själen,inte en börda!
Svängde ihopa 3 tacopajer  med Kaptens ypperliga hjälp och glädje ovanpå glädje brände Sjögrenarna i  illegala hastigheter hem från Italien för att kunna vara med på detta!! 3 pajer till 9 pers kanske var lite i underkant men där kärlek finns räcker maten låååångt;)
Jag tror de var goda,,jag kunde inte riktigt smaka det.
 I inflyttningspresent fick jag och Kapten den finaste lampan EVER!! Denna har farbror Lars gjort helt själv och Gunillas val av skärmar  med kopparfärgad speglande insida var obehagligt passande. Den ser ut som levande ljus fast riktigt riktigt stora. Den kommer att följa mig åt tills jag inte längre finns i livet.)
 Jakten på spader 8 i Pabstflaskornas kapsyler fortsätter och Larsa började fundera på om man faktiskt kunde fuska ,,,OM ni är stadiga Pabstdrickare vet jag en tjej på 39 jordsnurr som skulle kunna döda för den,utan att avslöja för mycket.
 Otto mös lite med Claes och insöp atmosfären av en massa människor (tänk på att för hans del var vi 18 st,,) och bara hängde som alla vi andra.
 Kan inte påstå att det blev en sen kväll men Diplomaticon gjorde nog sitt till ändå  för mitt Anus belv besudlat av  illvilliga attentat!!!
 Och Lars,,om du läser detta,,,kukfällor kan komma tillbaka i smeten om man sär att Kapten ska klistra  någon typ av husbil,,,im just  saying!! Om inget annat sportar ni då den ovanligaste husbilen i västra hemisfären kan jag lova;)
 Dagen efter blev det en full Bjäresjö frulla igen och trots att natten var den värsta på länge (jag är seriöst så sjuk jag varit sen jag var litet barn)  var det ett rent nöje att gå upp och laga litta frulla! Äntligen har vi ett fullt fungerande partyställe som fungerar som det ska. Vann i kranen,en kärleksfull kaffekokare,stjärterum och 2 dass för dagen efter besök;)  jag älskar att se folk sitta ner och njuta och varenda sammankomst,hur obetydlig den än är, etsar sig fast i mitt  minne som små hjärtformade smultron på mitt grässtrå;)

Inga kommentarer: