Sidvyer, senaste månaden

söndag 20 mars 2016

Maskerad 2016!!! Freaks on parade

När jag vaknade imorse jagade jag runt med dammsugaren i guldigt glitter,tussar av blont syntethår,rosa perukrester ,fjädrar,svart strass och gorillahår och bara log med hela huvudet,,,
Följande blogginlägg kommer att förklara varför;)
Det har varit mycket i Country Kårner på sistone ,men det känns liksom som att när man köper ett hus som stått ensamt och miserabelt så länge måste man ladda upp dess batterier med mängder av positiv energi,och maskeraden i helgen var kronan på verket! Ja det har varit mycket här ute nu,och nu pausar jag lite i festfixet,,,en vecka eller så;)
Jag hade tagit ledigt fredagen och lördagen för att anordna detta monstret.  21 pers blev vi och allt som skulle fixas innan inklusive utstyrsel ordnades i dagarna 2! Fram till någon timme innan hade jag ingen aning om vad jag skulle bli,men det löser sig alltid! Spökar man bara ut sig och går all in kan det inte bli fel.
Kvällens tema var Djur eller PROSTITUERADE!!
Ja min touretts gav deltagarna ett alternativ som förvånansvärt många hoppade på!!
Jag valde djur eftersom,ja lets face it,jag sminkar mig kraftigt och går i kortkort varenda dag typ,,inget nytt under solen där;)
Kapten håller sig till sin kejsarsnittade gorillakostym.Kejsarsnittad för att han ville kunna kissa förra maskeraden,,han kom dock på igår  att den HADE ett hål för snorren ,,vi satte några neonrosa suturer och låtsades om som att det  aldrig hänt!
 Jag blev en påskhare/rälig kanin.Alldeles lagom till allt skulle braka loss började jag få Gallstenskänningar,,toppen kroppajävel. Fick tillslut ta meds,kunde inte riskera att få ett afall och sabba kvällen. Iof skulle det vara sjukt roligt att dyka upp på akuten såhär,,jag har sett konstigare ut på akuten;)
 Kapten testar ut sin outfit och upptäcker fler fördelar och nackdelar med den.
Laxen i ugnen,bålet blandat,ölen kyld,borden dukade,ljus tända,spellista fixad,riset kokat,frågesporten fixad,,,folket kunde komma!
Chatis och Dennis optade för Bi och Tjur och blev första gästerna innanför dörren!
 Hohoho sen kommer Virus och jag kände inte igen henne!!! Här har vi en die hard Lasse Stefanz sprithagga  ,typ Gittan eller Ulla !!
 Virus var förvånansvärt bekväm i kvinnokläder och han var inte den ende denna kvällen som visade sig ha dolda talanger/begär;) Alex  körde på rosa peruk och en något modest klänning,en såkallad lyxeskort.
 Vera hittade en body som hon säkrade för insyn genom att lägga fjädrar(???) som nippelblock.Ja,,för de lär inte flytta på sig,,?Hennes problem;)


 Chris och tobbe var gris och Zigeunerlady,Dahn OLA kom med FULL jävla mundering inklusive högklackat,och ett par riktigt jävla snygga dessutom!! Vid detta laget skrattar jag så jag nästan skiter ut stolpillret jag tvingades ta!! Maritza  var en nyckelhora,en riktigt sjusst kombo på temat!,Rickard fluga och Lisa en mer vintageprostituerad;)
 DO i sin fulla prakt med fruktansvärt autentiska silikontuttar från Kina som gav en rysningar så fort det kramades,och ett par stunning skor !! Men DO,,inget nagellack??
 Vera hittade för första gången på länge sin röv!! Ett sjusst stalltips till de som inte fått tilldelat sig en sådan,,köp en body,den gör underverk för bakdel och självkänsla:)!
 Sen kom den största horan av dem alla,,nä alltså kvadratmetermässigt sett! Har väl aldrig sett ett så gigantiskt luder  sen Mona Sahlin gjorde sin debut!!
 Notera att det är svårt att hitta skor med klack i storlek optimistjolle,så då får man snida till litta selle! Tobbe drog fram rubank och fogsvans och vips så har man ett par lastpallar under sina Converse!!
 Fru Hanna var jättefin i sin katthoredress!!
 Dethär med höfter och häck när man har klänning ,,jag börjar inse att de hjälper mer än de stjälper.Tex kan man hänga upp sin klänning på dem och fylla ut lite,,puff,,,
 Sen dök min värsta mardröm upp!! Nä änte den randige araben med gummistövlar utan den förbannade kycklingen!! Herrejävlar,det är samma kostymer Ystad kommun envisas med att stoppa upp i träden runtom i Ystad,något som kan skicka in en i förtidspsykos utan att blinka,och den vandrar in på min fest!!!
 Sandra var hands down den hetaste Horan på stället med en vågad body och nätisar! Uppskattas som fan vill jag bara säga! Ida kom tätt efter med ben som räcker hela vägen till toppen!!
 Ber om ursäkt om fotona är lite suddiga ,men det är svårt att skjuta rakt när man skakar av grin!! Hugos gripkostym passade bättre förr och svansen är,,,ska vi säga ofördelaktigt placerad. Man kan även påstå att den är uppkörd i röven ,den lilla han har!
 Framsidan var inte mycket slappare kan vi konstatera och Hugos glockenspiel skrek  så högt att lurblåsaren kunde skita i att blåsa in heltimman!!
 Ankristin,du har nog dratt på trosan bagofram! Tobbe hade,förutom den massiva silvriga saken till röv,en överraskning till oss alla! Föga anade den tygkuken vad den skulle bli utsatt för denna kvällen!!
 Rekvisitan på plats,glädjeflickorna håller ihopa!
 Vem har sagt att handväskor enbart är till för att vara vackra,de innehåller också livsnödvändiga saker som tandkräm,rakhyvel kondomer och,,,tuggleksaker för hundar.Oanvända tuggleksaker för hundar.
 Carmencita lockar lite från sovloftet;)
Hugo  överkav pungkrossarkostymen för något mer bekvämt och där är den randiga araben igen,, vi vet ännu inte om det är ett stavfel eller om det defacto ska vara den största bålgetingen  i världen?

 Tobbe2 är obehagligt snygg i sitt smink,och många påpekade att han var en av de få som skulle kunna komma undan med att klä ut sig som trovärdig kvinna! Kanske inte urringat är det bästa valet då,men annars!
 Annkristin och Marianne bekantar sig sådär lite prydt som bara kvinnfolk kan göra.
,,men under ytan rasar en maktkamp,en köttets strid av begär,,eller bara en obehaglig nylonstrumpa med stoppning,allt är tolkningsbart.


 Folk fick placera sig vartfan de ville,och Country Kårner har bevisat att ett party för 21 utan problem fungerar!!vi hade lätt kunnat trycka in 20 till och ändå dansat lindyhop i samma lokal:)!!


Onepiecemaffian,,tur att det inte var varmt i huset,,annars hade ju diverse lack läder och gorillakostymer kunnat vara något sjöblöta på ins,,eller nä vänta. Tips från coachen:köp ej begagnad gorillakostym  eller liknande ni sett här på bloggen,de innehåller DNA i massor.
 Kameran vandrade runt som beordrat och det är FAN så mycket roligare att tömma den på bilder  dagen efter.ca 700 bilder har jag suttit och sållat genom. Några från riktigt bra fotografer,,
 Några från fotografen som sticker ut som en svullen tuba i ett hårdrocksband!!

Det bli maud! Lättgravad lax i gräddsås med pepparrot och dill,ris och en finfin sallad som Chris hjälpte mig med! Det verkade som om det gick hem;)
Gittan  verkar alltid hitta kameran och sin allra bästa vinkel,,eller så kan kameran inte undvika henom även om den vill;) Det är trots allt några kubik kvinna!

Jag vill att ni noterar att VISSA verkar gå in i sin roll som kvinna utan att ens tänka på det? Raven har liksom bit för bit börjat använda det kvinnliga kroppsspråket och  dessutom lagt sig till med sug i blicken!
Det var knappt några foton där nyblivna kvinnor  utforskade sina nyinköpta behag.Ja ok,jag var väl också rätt nöjd när jag köpte mina plastpattar,men så länge de inte är kirurgiskt inplanterade BEHÖVER man inte massera dem! DO´s sitter en halvmeter längre ner än alla andras.
Efter middagen var det obligatorisk frågesport och utnämning av bästa utklädnad!  Mest för att man inte bara ska komma utklädd,äta,dricka och åga him,,man måste GÖRA ngt med. Valde ganska tacksamt bort fysiska lekar  med tanke på att 70% av gästerna hade kjolar som slutade vid fisken,verklig eller påhittad.Känn er tacksamma att bli besparade från de fotona.
DO vann med en röst över Gittan  i bästa utklädnad! Priset var en flaska färdigblandad margerita (mr.dubbel) ,ett trepack dextrosol och 2 trisslotter,allt en prostituerad kan behöva en tuff kväll!
Jag kunde inte vara sämre och kände solidaritet i ca 2 sek med de mer avklädda damerna på festen,,det eller så var det 200 grader inne i mitt ombyggda får som någon kallar onepiece!
Medans lag Thaihora,Reperbahn och Industritan funderar på rätt svar groomar jag lite.Inget konstigt där. Vill tillägga såhär i efterhand att jag är YTTERST tacksam att min dräkt INTE har ett hål i skrevet,något som inte ens föresvävade mig igår. Note to self,never go commando i onepiece.
Efter kaffe och Pannacotta var det fritt mingel,,och jösses vad det togs på allvar!!
Vera försöker få in Al Jazera på parabolen medans Raven kollar i skärmarna var hon får in bäst signal.
Gittan demonstrerar linedance för Cattis  ett populärt önskemål för aktiviterterna vid nästa års sammandrabbning. I will comply.
Annmargrets pumps passade Gittan med och det var väl efter detta som deras relation tog fart ordentligt. Tänk att man kan finna varandra i något så litet(!!??) som ett par högklackade 43or!!
Fler var nyfikna på varandra och jag håller förvisso med om att den öppna planlösningen i huset inte erbjuder mycket privacy,men så är vi också  mer som en stor familj,,från Borrby.
Jag hade lite kostymutmaningar och svansjävelen  trillade av flera gånger. Nästa gång ska jag INTE köpa något som ens kan likna gåsdun,den skiten sitter överallt nu!inte hjälpte det att jag hårsprayade bollen heller, min lösröv luktade istället  bara kokos OCH var extremt lättantändlig ! Vardagsedge.


Kan vara att dessa två får omvärdera sitt förhållande efter  denna helgen,,roller får bytas,rekvisita får köpas.
Gittan blev inte så lite frikostig med sin kropp och bjöd upp sig för alfahanen i rummer,,alfahanen var inte tillnärmelsevis full nog för att gå på det.Jag satt och kollade på raven som i övrigt hade så fantastisk outfit och NOLL smink!! Så kan vi inte ha det! Hon förtjänar sitt ögonblick i solen hon med. In på  den offentliga toaletten(Det var mer som en tågstation vid detta laget) och målade upp oss litta! Notera att Raven ser ,,,nöjd ut med detta!
Sen kom Vera in som en hord galloperande gnuer och likom krigsmålade med STORA penseldrag innan jag hunnit vända mig om!! Tops,thinner och börja om.
Detta fotot påminner mig liksom om en offentlig toalett i tyskland kl 3.00 på natten när flickorna ska börja jobba,precis innan de tar sin sil och går loss,,

Jag övertygade Vera om att ta ut sin kreativa ådra med min ögonbrynspenna på sigsjälva,och efter en kvart tror jag budskapet gick fram och Raven kunde återgå till att se ut som en kvinna och inte en pepparkaksgubbe!!!

Hahahah ahjag har sällan sminkat en man med så stort tålamod och så  MEDGÖRLIG!!!!Vi kunde låta honom sitta helt okopplad utan att han sprang sin väg!!
,,och undertiden som Vera  fick ut sin inre picasso på sina egna ögonbryn fick Gittan sin första betalande kund!! Det är vackert var gång.

Raven,,just go out there and SELL!!!

Motorbåten är ju en populär lek,iaf om man heter Vera,och även idag testade vi hur det låter. Vår teori är ju att ju mindre människa ju ljusare ton,,,
piiiiiiiiip
Då kan man säga att Annmargrethes ton var subatomisk och kunde bara höras av vissa hundar. Trädgårdstomtar på kilometervis radie runt Country Kårner  är krossade och spruckna.Hahah men om fjädrarna sitter I Veras näsa,,,var är nippelskydden då???

Det var fler än männen som  konstant klämde.  Kanske var det kläderna,kanske var det stämningen kanske spriten men Vera satt som en envis klisterlapp på utbjudna behag!

Man fick stränga order om att rita på dukarna,,Maritza tog det en nivå högre och skrev på sin syster. Ja det har vi alla gjort,fast sist var jag 5 och gjorde aldrig om det!
,,nä hon anade inget ont.

Och så började rekvisitan vandra!! detta är favoritdelen på kvällen för min del!! Hahahah peruker hattar och ansikten bytar person och plötsligt blir nyckelhoran en  köbegorilla!


Ja,,jag satt vid huvudändan av detta konstverket,,nån annan med en rätt skev uppfattning om kroppen mitt emot. Jag vill inte hänga ut min bästa väninna så jag nämner inga namn.

Gittan och Raven pausade från köttmarkanden och drog sig undan,nästan för att locka snarare än att sälja,,det funkade,,

 Raven blev väl kanske lite för otålig och tog till det gamla tricket,"resa sig som om jag gör ett marklyft med röven som högsta punkt"
Gittan tyckte det var snäppet för mycket.

It puts the lotion on its friend,,Nu är vera igång IGEN,nu med mitt bodybutter från Sephora!! Sandra verkar inte tycka illa och JOnte,,,Jonte  tillverkar en mental film som han sparar  i C-drive.


Alex tyckte att peruken kliade och tog en paus,,och jag sket ner mig!! Han blev plötsligt obehagligt lik mormor!!! ,,eller Onkel Fester som trana.
Gittan BÖR ha dragit in så mycket att hon kan pensionera sig efter denna kvällen!! Gudarna ska veta att det är hög tid.

En djupt djupt störande bild som jag låter er tolka. Det är den randige araben och Raven,,say no more.

Jag funderade hela kvällen på vem Tobbe liknade som gav mig kalla kårar,,det är ju Aphex twin i window licker videon!! Hahahahaha spana in den långa varianten Tobbe!!
Osså var Vera igång igen,,kan vara att Vera är Veras största kund på Riedelglas i Ystad;)


Kvällen blev senare,,vad som nu följer nu är INTE riktiga pattar(hahaha som om de är det annars) utan Gittans atrapp som åkt av!Jag bestämde mig för att de passar bättre som trofé på huvudet,som alla stora indianhövdingar gör! Fäller man bytet gör man en hatt av det och ROCKAR DEN!!! Det var här någonstans Onkel Fester berättade att jag inte BEHÖVDE ha rattar på huvudet,,de älskade mig ändå. Tryggt att veta,tack.Do gick all in med Stayups och allt!!! SNYGGT!!

Han TRODDE att ingen tittade,,men det gjorde man,,.What happens in country Kårner åger rätt ut på bloggen!!
 Efter detta blev kvällen som den ska bli,,ett sista kvarvarande gäng som lyssnade på för hög musik och flippade lite;) En mjuk röra av lycka och asgarv som  även om det saknar knivskarpa detaljer kommer att finnas kvar länge länge i mitt lyckocentrum:)
Maritza ska skatta sig lycklig om hon inte får astma efter detta.

Jag har ibland valt att lägga till en liten sektion som heter Faces of,, och här kommer då Faces of Maskeraden  som avslutning på detta inlägget;)

Hahahah ahär sitter jag och skrattar så tårarna rinner!! Jag vill säga tack till alla som kom,som gav ALLT i form av utklädnad och som gör dessa eventen till vad de är!! Ett stort köttigt tack för alla fina presenter vi fick med!!!!!  Detta var fan one for the books;)
Nu ska jag och min jävla galla vila oss;)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Seriöst! vart har du hittat den där kanin-onepiecen ?
Har letat som en tok men hittar inte någonstans :O

Stina sa...

Hahahah det är en vanlig fluffig onepiece där jag en gång tyckte att fickorna var onödiga och bulkiga så jag klippte av dem,sydde igen fickorna och sydde på dem på huvan.Kom på att jag hade den nu till maskeraden;)

Stina sa...

och en blommepinne däremellan öronen på ovansidan för maskeradens skull så ser det ut så;)

Simon sa...

Haha! Looks like one hell of a party Stina!! :)